2777
2789
عنوان

«شعر ٣»

| مشاهده متن کامل بحث + 20220 بازدید | 3056 پست
عاشق شدم من در زندگانی بر جان زد آتش عشق نهانی جانم از این عشق بر لب رسیده اشک نیازم بر رخ ...

ذوقی چنان ندارد بی دوست زندگانی؛

دودم به سر برآمد زین آتش نهانی...

سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق یعنی مستی و دیوانگی عشق یعنی تا ابد مستانگی عشق یعنی بودن و معنا شدن با تمام روح و جان لیلا شدن ...

عالی مرحبا👌👌👏👏

تعطیل🚫                                                                                 

کنار تو فقط آروم می شم

پر از دلشوره ام هر جای دیگه

تو تقدیر منی بی لحظه ای شک

چشات اینو بهم هر لحظه میگه

تو میخندی پر از لبخند می شم

تموم زندگیم خوش رنگ میشه

صدای پای تو ،تو خونه هر روز

واسه من بهترین آهنگ میشه

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

حالا همیشه داری ضجه میزنیا بخند عزیز من

عجباااا

می خوای آه و ناله راه بندازم 

دارم خودمو اماده می کنم برای روضه ی امشب 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
عجباااا می خوای آه و ناله راه بندازم  دارم خودمو اماده می کنم برای روضه ی امشب

سرم داره میترکه

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///