2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید البته هر وقت به غیر از امشب میپرسیدی به کاملترین شکل ممکن جواب میدادم اما واقعا حالم خرابه

منم امشب با شوهرم دعوا کردیم 😞 اما به سهمام و بورسو..ً. فک میکنم سرمو با اینا گرم کردم دیگه غصشو نمیخورم میگم وللش 😄

منم امشب با شوهرم دعوا کردیم 😞 اما به سهمام و بورسو..ً. فک میکنم سرمو با اینا گرم کردم دیگه غصشو نم ...

انشالله مشکل شماهم حل بشه

بهترین کارو میکنی

ولی من نمیتونم

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊

بچها نظرتون درباره فاذر چیه

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
انشالله مشکل شماهم حل بشه بهترین کارو میکنی ولی من نمیتونم

بدیه روزای خوب اینه که میگذرن خوبیه روزای بد هم اینه که میگذرن پس هردو حالت میگذره غمت نباشه 😘

نه راستش بانکیا اونایی ک اصلین مثا وتجارت وبملت وبصادر یا خگستر خودرو خساپا ،اینا معتبرایین ک قرار ن ...

اره اگه دوماه پیش خودروییا گرفته بودیم الان ملیونر بودیم تو یکماه خساپا ۲۰۰ درصد سود داده ولی الان دیگه فایده نداره میگن باید صبرکنیم دوبتره کف سازی کنه

بدیه روزای خوب اینه که میگذرن خوبیه روزای بد هم اینه که میگذرن پس هردو حالت میگذره غمت نباشه 😘

قربونت عزیزم❣

واسه چند روز دیگه اگه سوالی داشتی صدام کن تو تاپیکت

بلد باشم دریغ نمیکنم

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
فاذر پیام اومد بستس یه همچین چیزی 

بعد باز شدنشو میگم

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
نه بابا بنظر خودت بانک تجارت یا ایران خودرو،ممکنه ضرر آنچنانی کنن؟

والا فولاد با اون بزرگیش امروز ۵ درصد منفی بود😞 ولی فک کنم بانکیا اول وبملت بهتر باشه بازم بپرس عزیزم