2777
2789
از سینا بپرس امشب میاد 

ول کن جواب نمیده.خودشم نمیدونه

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سینا ک بود و چ کرد

نمیدونم دیگع 

درباره فاذر حتما نمیدونه توی چندتا تاپکیک پرسیدم یبار نتونست درست جواب بده😑

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
خوب تاپیک میذاره؟کی!ساعت چند؟کی میدونه؟😐😐

من دیگع نظرمو گفتم دیگع 

اصلا به من چه اونمیدونه نمی دونه میدونس ج میداد دیگع

وپترو گرفتی؟ اگه گرفتی که نوش جونت  سود کرد دعام کن حسین عظیمی سیگنالش کرد

نه نتونستم بگیرم صفش سنگین بود 😞 ولی تو سودخوبی بود..

خانمی یه نیم سکه دارم فعلا لازمش ندارم میفروشم تقریبا فردا ۶ تومن دارم یه چنتا سهم کمکم کن فولاد با شگویا دارم نظرخودمم فردا روشستا و این وپترو که سرخطی بزنم٬ نظرت در مورد خگستر چیه؟؟؟

دعات میکنم ایشالله  همیشه حال دلت خوش باشه 

نه نتونستم بگیرم صفش سنگین بود 😞 ولی تو سودخوبی بود.. خانمی یه نیم سکه دارم فعلا لازمش ندارم میفرو ...

باید سرخطی میزدی

نیم سکتو بنظرم نگه داد اونم داره سودشو میکنه دیگه

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
باید سرخطی میزدی نیم سکتو بنظرم نگه داد اونم داره سودشو میکنه دیگه

اگه سکمو نفروشم دیگه جز ۵۰۰ پولی ندارم٬ بنظرت ارزش نداره بفروشم شستا بخرم میگن شستا تا عید تا ده تومنم میرسه الان نردیکه چهاره

اگه سکمو نفروشم دیگه جز ۵۰۰ پولی ندارم٬ بنظرت ارزش نداره بفروشم شستا بخرم میگن شستا تا عید تا ده توم ...

اخه شستا دوباره صف شد

بنظرت میرسه بهت؟

اگه سکمو نفروشم دیگه جز ۵۰۰ پولی ندارم٬ بنظرت ارزش نداره بفروشم شستا بخرم میگن شستا تا عید تا ده توم ...

حداقل وایسا تو اصلاح بعدی بگیر

حداقل وایسا تو اصلاح بعدی بگیر

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟؟ اگه اقای حسین عظیمی سیگنال داد به منم خبر بدی اگه پول داشتم بگیرم آخه من تل و اینستا ندارم

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟؟ اگه اقای حسین عظیمی سیگنال داد به منم خبر بدی اگه پول داشتم بگیرم آخ ...

عزیزم کانالی که سیگنال میدن پولیه

۱۵۰۰ میگیره واسه کانال vip

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز