بچه ها امروز اومدم جارو بزنم ، سيمش زده بودم به پريزي ك بغل گاز اشپزخونس (چون اگر تو سالن ميزدم به پريز نميرسيد به اشپزخونه) حالا نگو مامانمم غذا گذاشته رو گاز زيرش روش يهو سيم ميره زير شعله و تامام!!!! يعني يهو برقا رف من رفتم ب مامانم گفتم چرا برقا رفت يهو جيغغغفغغغغغ زد اتيششششش ، نگم براتون پشت سرم اندازه ي ادمي ك ميسوزه دور از جون اتيش شعله ور بود من شوك شدم مامانم از استرس عصبي بود .. خلاصهعععع سيم رو سريع از پريز كشيد پرت كرد وسط اشپز خونه و فقط فحش ميداد از استرس🤭😁.. پدرم سر كار بود زنگ زديم اومدن قضيه رو حل كنن گفتن خدا رحم كرده ساختمون سيستم محافظ جان داره خودبخود برق رو برده وگرنه دخترتون **خشك** ميشد همونظوري ، مامانم پس رف ! بعد اروم ك شد اومدم براي رژيمش سوپ درست كنم شب ي لحظه رفتم تلفن جواب بدم چنان سوپ فواره زد بيرون قابلمه ك نگو.. اومدم ماست بيارم بيخود و بي جهت تو دستم سطل پلاستيكي ب اون محكمي سوراخ شد همه ماستا ريخت..، عجيب بود برام امروز نظرتون چيه ؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
داديم رفت😐 ديروزم جلوي اشپزخونه مامان بزرگم پيره خالم وايساده بوده با مامانم هيچي نشد من ي سر رفتم بهشون سر بزنم ي لحظه فقط ي لحطه رفتم سر گاز يهو فندك تركيد تو صورتم شانس اوردم گازش كم بود
نه براي خودمو گفتم 😁😁 نكه من تحفه اي باشم ديروز با دوستم صحبت ميكرديم هي ميگفت كوفتت شه بميري الهي پروژت خوب بود و فلان بعد اون يكي زنگ زد گفت اشغال كوفتت شه پاس شدي و فلان