2821
2789
عنوان

خودکشی😓

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امید وارم کاری نکنی که به روز من بیوفتی شرایط من خیییلی بدتر تو بود مامانم هرزه بود حتی یه بار دوست پسرش میخواست به تجاوز کنه محبور شدم از خونه فرار کنم ولی خودمو بدبخت کردم........خیلی اتفاقا تلخ دیگه که اگه زندگیمو بدونی مخت سوت میکشه فقط میتونم بگم تحمل کن که به روز من نیوفتی

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
امید وارم کاری نکنی که به روز من بیوفتی شرایط من خیییلی بدتر تو بود مامانم هرزه بود حتی یه بار دوست ...

بمیرم برات منم تاحدودی مثل توام چون قبلا با یکی ارتباط داشت مادرم😪 هیچوقت یادم نمیره چه بلایی سرمون اورد به خدا میسپارمش

الان ازدواج کردی یا با خانوادتی؟ شرایطتت بهتر شده؟

الان متاهلم

یه شهر دیگه زندگی میکنم

با اوناییکه باهام بد تا کردن و هی ازارم میدادن قطع ارتباطم

شرایط ک کاملا معجزه وار تغییر کرد

بخدا ناامیدی بدترین اشتباهه

باور کن از ته قلبم اینو بهت میگم

همیشه از خودش بخواه

گریه کن

چ گریهدهایی ک نکردم

چ افسردگی هاییی ک نکشیدم

ولی اخرشهمه چی عوض شد

فک نکن برا من فقط اینجوره

مطمئن باش خدای من خدای تو هم هس

من ناامید بودمو این همه هوامو داش

تو امید داشته باش ببین ک چ چیزا  برات رقم میزنه

الان متاهلم یه شهر دیگه زندگی میکنم با اوناییکه باهام بد تا کردن و هی ازارم میدادن قطع ارتباطم شر ...

چقد خوب گفتی حالم عوض شد خدا خیرت بده اجی جون برام دعا میکنی لطفا؟ ایشالله خدا یمنم یه نگاهی بکنه

بمیرم برات منم تاحدودی مثل توام چون قبلا با یکی ارتباط داشت مادرم😪 هیچوقت یادم نمیره چه بلایی سرمون ...

ای وای نمیدونم واقعا چی بگم خدا چرا به همچین ادمایی بچه داده نمیدونم من خیلی عذاب کششششیدم خیییلییی بعضی موقع ها تو پوست کلفتی خودم میمونم ولی عزیز دلم تحمل کن من خودکشیم تجربه کردم ولی میگم ای کاش یکم دیگه طاقت میووردم یه شیر پاک خورده خدا نصیبم میکرد که انقد دربه در نشم امروز گاز و باز کرده بودم هم پسرم بمیره هم خودم همسایه بالا اومد که خونه زندگی منم میره هوا مجبور شدم ببندم 😭

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
چقد خوب گفتی حالم عوض شد خدا خیرت بده اجی جون برام دعا میکنی لطفا؟ ایشالله خدا یمنم یه نگاهی بکنه

خدا به قلب ارامش ابدی بده عزیزم

خدا از همه مهربونتره

از همه بخشنده تر

از همه مهم تر

پیش خدا برگرد

من اولین چیزی ک حس کردم کاریه ک خدا ازم راضی شده و انجام دادم این بود ک نمازمو خوندم

الانم نی نی کوچولوم تو شکممه

اینم هدیه ی خدامه

خدا شاهده ک هیچ کسی جز خدا اولویت نیس

ای وای نمیدونم واقعا چی بگم خدا چرا به همچین ادمایی بچه داده نمیدونم من خیلی عذاب کششششیدم خیییلییی ...

الهی بمیرم برا دلت😣😣😣😣

خدا بهت صبر بده اجی خدا پسرتو واست نگه داره شاید پسرت از طرف خدا اومده که بهت کمک کنه تحمل کن تو که اینهمه سختی کشیدی از من قوی تری

الهی بمیرم برا دلت😣😣😣😣 خدا بهت صبر بده اجی خدا پسرتو واست نگه داره شاید پسرت از طرف خدا اومده ک ...

شوهرم😂😂شوهرم ۲۰ سال ازم بزرگتره معتاده الانم ۲۰ روزه رفته شهر خودشون برنمیگرده چی میگی خواهر من دارم دق میکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3292773/زندگیه-منخیلیاتون-خوندین-برای-اونایی-میزارم-که-نخوندن?postId=146102077

برو بخون شاید بهت یکم ارامش بده و از تجربه ها من استفاده کنی

2790
2823
2791
2779
2792