2789
عنوان

زندگیه من(خیلیاتون خوندین برای اونایی میزارم که نخوندن)

| مشاهده متن کامل بحث + 23019 بازدید | 375 پست
وای چقد زیبا بود این متن کلا نماز اونی نبوده که تا الان فک میکردیم عااالللییی بود توکل بخدا انشاالله ...

هر زمان نشد بخونی ناامید نشو

چون نمازا به هم مرتبط نیستن

هر کدومو که بخونی بردی

پس یموقع نشه تو دلت بگی من که مثلا نماز صبحو نخوندم خواب موندم ولش کن من نماز خون نیستم 

نههه

چون مثل غذا میمونه

کسی که صبحانه نخورده دلیلی نداره ناهار نخوره

اتفاقا بابد ناهار رو با ولع بیشتری بخوره چون صبح صبحانه نخورده😍😘

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم حقیقت محض رو گفتم قسم میخورم به وقت سحر که حقیت رو بهت گفتم نه برای دل خوشی بود نه گزاف گفتم ...

فقط باید عاشقت شد و عاشقت موند و دیگر هیچ🤩😍😘 من حق دارم عزیزززم... آخ که همیشه حرفهات چقدر صحیح  درست و قشنگه. کی میتونست اینقدر زیبا نماز رو توضیح بده🌷☘🍃🙏😘 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

عززیزز دلممیی مرسی از دعای قشنگت واقعا یه لحظه ارامش گرفتم🌹🌹🌹🌹

سلامت باشی عزیزم.خدای مهربون حواسش بهت هست و بهترین ها برات رقم میخوره ان شاالله🌷🤲

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

عزیزم خواهرت و سعید الان تو چه وضعن مادرت کجاست

خواهرم همونجور مونده ولی دیگه چاره ای نداره میگه مامان طلاق گرفت تو طلاق گرفتی منم بخوام جدا بشم مردم چی میگن ...سعید هم اوضاش اصلا خوب نیست مامانم دو باره یکی دیگه رو پیدا کرده و باهاشه دوباره همون اش و همون کاسه جلو سعید هر کاری میکنه دلم براش خونه واقعا دیگه بریدم زندگی من کی میخواد اروم بشه نمیدونم خیلی اتفاقا تو این مدت افتاده نمیدونم شاید بازم نوشتم اگه بنویسم دویت داشتی لایکت میکنم بخونی🌹🌹

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
عزیزم حقیقت محض رو گفتم قسم میخورم به وقت سحر که حقیت رو بهت گفتم نه برای دل خوشی بود نه گزاف گفتم ...

ممنونم دوست خوبم 🌹🌹🌹

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
واست دعا میکنم همیشه خوشبخت باشی😭😭😭منو هم لایک کن بقیه داستانتو بخونم درضمن توباید نویسندع بشی ای ...

عزیز دلم مرسی که وقت گذاشتی و خوندی ممنون از دعای قشنگت 🙏🙏🙏..... راستش همینجا خیلیا گفتن قلمم خوبه نمیدونم تازگیا دارم بهش فک میکنم شاید حکمتی تو این بوده که زندگی ناممو بنویسم🌹

خیلی قشنگ نوشته ممنونم که برامون اینقد قشنگ توضییح دادی منم خیلی زجر کشیدم

عززیززممم الهی خدا با دستای خودش هر گرهی تو زندگیت هست وا کنه و خوشبخت بشی🌹🌹🌹🙏🙏🙏

عززیززممم الهی خدا با دستای خودش هر گرهی تو زندگیت هست وا کنه و خوشبخت بشی🌹🌹🌹🙏🙏🙏

غریبه

تقریبا ۱ ساعت و نیم طول کشید تا خوندم همشو خوندم ،و فقط اشک ریختم و اشک

دلم خون شد،من خودم دوتا پسر ۶ و ۴ ساله دارم با تمام وجودم حست کردم وقتی که کتک میخوردی و گریه میکردی و با روسری خودتو ...دلم پیشت موند،من برای سلامتی دختر خوشگلت دعا میکنم برای تو و زندگیت دعا میکنم دنیا از این به بعد به کامت باشه،حالم امشب خراب شد با خوندن تاپیکت فهمیدم ما کجا و غم کجا،ماه بانو برای آرامش دلت از ته دلم دعا میکنم.ان شالله که زندگی بر وقف مرادت بچرخه،پسر و دخترت چراغ دلت بشن الهی آمین.غریبه یه رازی رو بهت بگم؟ خودم میدونستمو خدای خودم تا همین الان،من همیشه حتی موقع ظرف شستن با خدا میگم و درد و دل میکنم نماز بلد نیستم روزه نگرفتم اما همیشه با خدام حرف میزنم درجا بهم جواب میده،توام مثل من خدا رو تو قلبت داشته باش توی خوشی هات و ناخوشی هات هم باهاش حرف بزن،حتما میشنوه،هیچ کی مثل خدا موقع ظرف شستن و لالایی خوندن برای بچه هام و چایی خوردن و آب دادن به گلها و...به حرفات گوش نمیده،نه اینکه بلند بلند ،اما ذوق میکنم از اینکه حرفامو میشنوه.و یه چیز دیگه زمان ،گذشت زمان و صبر همه چیزو خودش درست می‌کنه گاهی وقتا لازمه که کاری نکنی دست از تلاش و به زور خواستن بکش بعدش میبینی که شرایط داره همون‌جوری میشه که خودت میخواستی.ان شالله که همیشه خدا همراهت باشه.و خوشبخت باشی.

😭😭آخ که چقدر دررد داشت این زندگیت

الهی که از این به بعدش پرباشه از قشنگی برات 

ان شالله بهترینها برای خودت وتک تک خونوادت رقم بخوره😍😍😍😍

اگه ادامه ای داشت داستانت حتما منوهم صدا کن 🌷🌷🌷🌷

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪

دختر تو چی کشیدی ؟؟؟؟؟؟ 😭 هر وقت اینجور عذاب کشیدن ها رو میخونم همش فکر میکنم داستانه و واقعی نیست 😭 

از ته قلبم آرزو میکنم داستان باشه 

اما حتی اگر ذره ای هم ازین عذابو کشیدی الهی بقیه زندگیت آنقدر خوشی ببینی که همه چیزو فراموش کنی 😭😢 هیچ وقت یادت نره یکی تو این دنیا همیشه بهت فکر میکنه و به یادته و بران دعا میکنه البته اگر لیاقت داشته باشم 

میبوسمت عزیزم 

مواظب خودت باش 

به خاطر پسر و دخترتم که شده دوام بیار و زندگی کن ، یه روز دخترت بزرگ میشه و میاد پیشت شک نکن عزیزم 🌹

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید