اخه دقیقا باید زمانی که من میخوام جهیزیه بخرم کرونا و گرانی دست در دست هم به پیشوازم بیان😒که نه بتونم حضوری برم خرید نه چیزای مد نظرمو بخرم☹ امروز یه سری خریدم از دیجی براتون عکساشون میزارم ببینید خوبن یانه؟
دختر خوبیم همه رو پست اول گذاشتم حالا به نظرتون به جز این ظرفا کریستالم بگیرم ؟
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ای جونم مبارکت باشه بستگی داره بخای ظروف پزیراییت چی باشه...عزیزم قیمت سرویس قابلمه هاتو میگی و چن پارچه
دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
منک کریستال نگرفتم هم سنگینه هم حس میکنم قدیمی و زیادیه
راستش منم دوس ندارم ولی مامانم میگه اینا کمن به نظرت سرویس 12 نفره کمه؟
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
منم موقع خرید جهیزیه در حال نوشتن پروپوزال دکتری بودم همرو نتی انتخاب کردم خواهرم رفت خرید
💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩👧👧
خوب مجبورم واقعا اصلا نمیتونم به خاطر شرایط بدنیم برم بیرون با این وضع قیمتام الن نگیرم چن ماه دیگه دو برابر شده
منم موقع خرید جهیزیه در حال نوشتن پروپوزال دکتری بودم همرو نتی انتخاب کردم خواهرم رفت خرید
من اگه این کرونا اجازه میداد وقتو داشتم ولی متاسفانه اصلا شرایط خرید حضوری ندارم