وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن
واقعا ؟ آخه عروسي خواهرم نرفتم الان ده روز ميگذره دومادمون دو روز بعد عروسي تب كرده بود فقط ي شب ؛ ب من نگفتن الان اومدم خونه مامانم گفتن ولي الان ي هفته گذشته از تبش خوب شده علائم نداره ؛ خطرناك نيست ؟
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
واقعا ؟ آخه عروسي خواهرم نرفتم الان ده روز ميگذره دومادمون دو روز بعد عروسي تب كرده بود فقط ي شب ؛ ب ...
عزیزم منم دقیق نمیدونم ولی اگه کرونا هم باشه معمولا همون یکی دو روز اول خاهرت باید میگرفت مگر اینکه خودش ناقل شده باشه و فقط انتقال بده در غیر اینصورت کسایی که میگیرن و بدنشون علامت نشون میده همون دو سه روز اول مشخص میشه
وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن