2777
2789
عنوان

یه راه حل برا خشک شدن شیر مادر

1420 بازدید | 10 پست

کسی بلده؟ دخترم خیلی وابستس. میترسم از شیر بگیرمش. سر پسرم که تو ۳ ماه وبه تدریج از شیر گرفتمش. وقتی کامل شیر دادن رو قطع کردم داشت دیوونه میشد. خیلی سخت بود .الان دخترم وابسته تر از پسرمه به سینه. چکار کنم😔

سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار

خشک بشع بازم اون وابسته هست چه فرق داره

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اجیم دوتا بچشو یک سال و۵ماه از شیر گرفت دوروز تمام شیر نداد بعد روز ۳شبش که خوابه یکم بهش شیر میده دیگه تموم 

دلتنگم ......دلتنگ همه ی آنچه میتوانست باشد وحالا نیست ..... بهترین لذت من انجام دادن کاریست که دیگران میگویند نمیتوان انجام داد......

سوال منم هست پشر اولمو که از شیر گرفتم دیوونه کرد هم منو هم خودشو.الان میترسم دوقلوهامو از شیر بگیرم ۲۰روز دیگه دوسالشون تموم میشه

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
من اجیم دوتا بچشو یک سال و۵ماه از شیر گرفت دوروز تمام شیر نداد بعد روز ۳شبش که خوابه یکم بهش شیر مید ...

گشنه نگه ميداره

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
من اجیم دوتا بچشو یک سال و۵ماه از شیر گرفت دوروز تمام شیر نداد بعد روز ۳شبش که خوابه یکم بهش شیر مید ...

متاسفانه بچه های من از این نظر خیلی حساسن.  

سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار
گشنه نگه ميداره

نه بابا تو این ۳روز بستنی خیلی خوبه براش مامانم میگه دلش اروم میشه تنقلات هم خوبه ولی بیشتر بستنی 

دلتنگم ......دلتنگ همه ی آنچه میتوانست باشد وحالا نیست ..... بهترین لذت من انجام دادن کاریست که دیگران میگویند نمیتوان انجام داد......
متاسفانه بچه های من از این نظر خیلی حساسن.  

ولله ببخشید بچه خواهرمو ببینی چی میگی اینقد وابسته خواهرمه که شرمنده اینجا میگم حتی دسشویی دم در میشینه 😑