2777
2789
عنوان

من چی بگم به این جاری آخه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 76 پست

مادر شوهرم قشنگ پیامای اونو در اختیارت قرار داده اسکرین بگیری؟ هدفش چی بوده واقعا

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه رو بگم؟حتی اون حرفای دوران نامزدی رو؟یا فقط این مورد آخر؟

فقط این مورد اخرو عنوان کن وبگو که فقط لین نیست چیزایی هم از قبل هست که بدونه همه چیو میدونی بعدش کات کن 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست

عزیزم منم ی جاری دارم ک ۱۴ سال از خودم بزرگتره و بششششششششدت حسوده...توی فامیل هیچکس دوسش نداره و همه مجبورن ک تحملش کنن

فقط شوهرش دوسش داره ک اونم دعا کرده

انقد پشت سرم حرفای بد زده بود ک ریفلاکس معده گرفتم و ب کسی نگفتم

ولی نتونستم این غمو تو دلم نگه دارم و به مامانم گفتم

انقد ناراحت شد چون من بابام از بچگی فوت شده بود و مامانم با سختی بزرگمون کرد و دلش خیلی شکست

جدیدا فهمیدم ک چیزی نمیتونه بخوره و خیلی لاغر شده

شاید تقاص کاراشه نمیدونم

با همين جواب ندادنات بيشتر داره ميسوزه    باز بسوزه محل سگ بهش نده چون همه تو رو ميشناسن اونم ميشناسن با اين جور ادما  دهن ب دهن نشو ك مثه خودشون ميشي

من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است
  مادر شوهرم قشنگ پیامای اونو در اختیارت قرار داده اسکرین بگیری؟ هدفش چی بوده واقعا

نه اون نگفت.. خودم دیدم بخدا اصلا اهل اینکارا نیستم. گوشیش رو داد گفت بیا ی اپ نصب کن تو اون مدت فرستاد منم دیدم از من میگه اسکرین گرفتم فرستادم به گوشی خودم

نه اون نگفت.. خودم دیدم بخدا اصلا اهل اینکارا نیستم. گوشیش رو داد گفت بیا ی اپ نصب کن تو اون مدت فرس ...

بابا خو میخواستی همون لحظه با همون گوشی مادرشوهرش به جاری زنگ بزنی بگی هیچی یهود دلم واست تنگ شد زنگ زدم حالتو بپرسم،اصل حالت چطوره،باور کن از ترس سکته ناقص میزد خخخ

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
عزیزم منم ی جاری دارم ک ۱۴ سال از خودم بزرگتره و بششششششششدت حسوده...توی فامیل هیچکس دوسش نداره و هم ...

یه چیزی بگم باورتون نمیشه.. جاری من مکه هم رفتن ولی عملش اینه..

با همين جواب ندادنات بيشتر داره ميسوزه    باز بسوزه محل سگ بهش نده چون همه تو رو ميشناسن ا ...

👌 راست میگی.. ولی اینقد نگفتم که به این رسیده که آشنا هیچ با غریبه هم پشت سرم میحرفه

یه چیزی بگم باورتون نمیشه.. جاری من مکه هم رفتن ولی عملش اینه..

من از اولش ک اون ادم برام مهم نبود..این برام مهم بود ک بقیه نظرشون عوض نشه

بد دیگع این موضوع رو هم دایورت کردم ب سمت چپم و الان بهترم