2777
2789
عنوان

من چی بگم به این جاری آخه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 76 پست
آره عزیزم راست میگی ولی اونم فکرکرده اونیکی جاریم رو میگه. ولی حرفت درسته قبول دارم

بیخیالش شو

ادم بی ارزش ارزش فک کردن نداره 

تا کجا رفتی 

امضامو بخون

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
رفت و آمدت رو بشددددددت باهاش محدود کن... همین

من اصلا نمیرم خونشون. فقط تو خونه مادرشوهرم میبینمش. ولی اون اونقد پررو تهست که خودش خودشو دعوت میکنه میاد خونه ما!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی حرفاش که آزاردهنده هست😔

جاریت که تکلیف ش روشنه آدم مضخرفیه و باهاش رابطه نداشته باش بی خیال ش شو .. ولی کسایی که حرف و سخنش میارن برات هم آدم های جالبی نیستن اگه دوستت داشته باشن راضی به ناراحتیت نمیشن .

😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم ⁦👸            ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃  صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم 

به نظرم یه بار دیگه حرفی پشت سرت زد همون موقع زنگش بزن و جریانو حالیش کن.گوشیتم ضبط صدا داشته باشه.اینجور ادما تا باهاشون برخورد نکنی به کار خودشون ادامه میدن.نگران نباش مکرش در نهایت به خودت برمیگرده.هیچ وقتم در مورد مسایل زندگیت و خانواده همسرت باهاش حرف نزن

برای اینکه خدا یه نی نی دختر سالم بهم بده یه صلوات مهمونم کنید.

فقط هیچ وقت جلوش حرفی نزن که رازی ازت بدونه کاریش نمیشه کرد

بعدم رابطه ات اینقدر با مادرشوهر خوب باشه که اگرم چیزی گفت نظر کسی درباره ات عوض نشه

منم یه جاری حرف ببر دارم

از وقتی فهمیدم

خواهرشوهر امو صدا کردم گفتم من کلامی جلوش حرف نمی زنم

شمام از من جلوش نگین که اگر به گوشم برسه رابطه مون خراب میشه

بقیه اش هم هر چی میگه زاییده ی فکر مریض خودشه سوالی براتون پیش اومد بیایین از خودم بپرسین

فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.
من دو تا جاری دارم یکیش  بشدت بدجنس و موذی...کلا از همون اول  باهاش رفت امد نکردم و به هم ...

منم دوتا دارم ولی این اولی واقعا دیگه نوبره کاراش.. درسته غریبه تو این شهر ولی اصلا حواسش نیست که مارو هم ناراحت کنه تنهاتر میشه