2777
2789
عنوان

رنگ مو قشنگ بدون دکلره میخایند

193 بازدید | 6 پست

سلام ما واکس موهایی داریم که دیگه نیازی به دکلره نداریدوهر رنگی رو میتونید بزنید به موهاتون بدون دکلره و آسیب رساندن به موهاتون با قیمت مناسب من نمیتونم عکس بزارم اگر میشه بیایید پیجم اونجا هم رضایت مشتریام هست هم طرز استفاده ش که ببینید چقدر باحالو خوبه بعد هر حمامی بعد شامپو زدن میره

@rainbow_shoppinggg

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

[۷/۱۵،‏ ۱۶:۰۷] : @rainbow_shoppinggg

[۷/۱۸،‏ ۱۲:۲۸] : @rainbow_shoppinggg

[۷/۱۸،‏ ۱۲:۳۸] https://chat.whatsapp.com/GETedLfm8ouE5qVq02mgWW

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولی پیج اینستاست

دومی تلگرامه

سومی واتساپه

یعنی چی بعداز حمام میره؟؟

بله برا یه بیرون رفتن عروسی تو خونه بخاید خودتونا خوشکل کنید برا تنوع دادن عالیه