2777
2789
عزیزم تو  فکرت بودم  شکر خدا که خطرناک نبود .نگران نباش انشاءالله دفع میشه با پریودت ...

مرسی عشقم😘😘🍳انشاالله از دعای شما دوستان😍😍

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭

بچه ها درد تخمک‌گزاری چه جوریه؟مثل درد  و تیر کشیدن کلیه هستش؟من تا حالا چرا بهش دقت نکردم پس🤭فقط گاهی کلیه هام تیر میکشه کمی 

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استراحت کن . منم دیشب درد تخمدان شدید داشتم آب جوش خوردم چند دفه هم آب جوش نبات کم کم تا ظهر خوب شد& ...

چشم حتما مرسس که گفتی😍😘

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭
ممنون عزیزم  برامون خیلی دعا کن

امیر علی جون اگه قابل باشم دعاگوتون هستم عزیزم

فقط خودت استرس نداشته باش که به دخترات هم منتقل نشه

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....
سلام خانمای خوب میشه لطف کنید بگید تخم هویج وتخم گشنیز  برا تنبلی تخمدانهاهست یا گرمی؟

سلام

تخم گشنیز تا جایی که میدونم نباید خانم باردار استفاده کنه چون باعث سقط میشه

تخم هویج برای گرمی هست.من دکتر رژیم پسر داد بهم تخم هویج داخلش بود که باید 3 روز اول پریودی ناشتا خورده بشه به صورت دمکرده.

سلام خوشبخت جون یعنی همینجوری بش پیام بدی جواب میده؟بعدم هزینه ای داره؟

سلام عزیزم والا پیام‌دادم مزاجم چیه اونم‌گفت صفراوی هستیو اینا ..بعد گفتم تو رژیم تعیین جنسیتم اونم گفت دارو داریم برا رژیم پست می‌کنیم بعد سوال ‌پرسیدم‌ درباره اینکه خورد خوراک رژیمم باعث شده مزاجم اینجوری بشه ؟دیگه جوابم نداد😶

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
امیر علی جون اگه قابل باشم دعاگوتون هستم عزیزم فقط خودت استرس نداشته باش که به دخترات هم منتقل نشه

عزیزم راست میگن برای پسر دارشدن بدو فدریکو دیگه نباید خورد من الان حدود یه ساله میخورم آخه - _- و آسپرین چی؟ هی بچه ها میگن توو تاپیک که قبل اقدام برای قلیایی شدن بخوریم صحت داره؟ 

والاا چی بگم. این مورد رو اطلاع ندارم. دکترت چی میگه؟

دکترم خییلی خونسرده همش میگه فرصت داری اقدام کن

ولی من واقعا حوصله ندارم وقت تلف بدم بعد بفهمم مشکل دارم و شروع به درمان کنم تازه