2777
2789

لوبیا جون من فقط ۶ و ۸ سیکل اقدام داشتم.بنظرم تخمک گذاری چند روز دیگس.از امروز که ۹ پری هستم دیگه اقدام نکنم خوبه؟فک میکنم ۱۱ کیتم مثبت بشه

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو‌دوران پریودی آب هویج خوبه خورد؟یا مضره؟

از یخچال نباشه! یعمی چیزای که خنک باشه نخور. اگه دکای اتاق باشه اوکی هست. ولی اب هویچ سریع تو دکای اتاق خراب میشه. باید همونجا بگیری و مصرف کنی. شکر اینا هم توش نزنی.

بهتره بیشتر دمنوش مصرف کنی

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
عزیزم تخم هویج فرنگی هست ک خیلی تلخه .تخم هویج تلخی نداره

من نمیدونم اونی که خردین برام فرنگی هست یا معمولا. فقط باید فرنگی باشه؟

الهی حال دلتون خوب

رزق و روزی تون افزون

وساز زندگیتون

کوک کوک خدایا

برای دوستانم رقم بزن

1هفته شادی،خوشی،موفقیت وخیروبرکت

ﺩﻋﺎ کنیم هیچ کس ﺩﻟﺶ ﻧﮕﯿﺮﻩ،ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﮔﺮﻓﺖ ؛؛؛

ﺧﺪﺍ ﯾﻪ ﻫﻢ ﺻﺤﺒﺖ ﺧﻮﺏ ،ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺳﺮ ﺭﺍﻫﺶ!

ﺩﻋﺎ کنیم کـه ﻫﯿﭽﮑﺪﻭممون ﺍﺷﮑﯽ

ﺍﺯ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﯿﺎﺩ، ﺍگرم اﻭﻣﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﺑﺎﺷﻪ!

ﺩﻋﺎ کنیم ؛ ﻫﯿﭽﮑﯽ ﺩﻟﺶ ﭘﺮ ﻧﺸﻪ،

ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﭘﺮ ﺷﺪ ﭘﺮ ﺑﺸﻪ ﺍﺯ ﻋﺸﻖ ﺍﺯ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ!

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکی ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ،

ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ؛ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ!

ﺩﻋﺎ کنیم ﻫﺮ ﮐﯽ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺗﻮ ﺩﻟﺶ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻬﺶ ﺑﺮﺳﻪ!

ﺩﻋﺎ کنیم ،حکمت خدا ؛ با آرزوهامون یکی باشه…

ختم ۴۰ هزار صلوات 

هر کی هرچقدر میتونه اعلام کنه

لطفا لایک نکنید فقط اعلام کنید🌹

بعد هم من نگران این هستم اگه یکوقت ای وی اف کنم شد مثلا سه قلو چهارقلو چیکار کنم آخه یکی از دوستام چ ...

مشکلی نیست. اگه ۴ قلو بشه میتونن دو تاش رو حذف کنن. بهش میگن دیداکشن. حاملگی چند قلویی از نظر زایمان زود رس هم پر خطر هست. 

همون ایشاللا دو قلو دختر پسر بیاری خیالت راحت بشه

اره گلم. ای وی اف ایشاللا جواب میده. 

گوگل کن یائسگی زود رس نی نی سایت

کلی برات تاپیک میاره. میتونی از تجربیات اعضای تاپیک استفاده کنی

لوبیا جون من فقط ۶ و ۸ سیکل اقدام داشتم.بنظرم تخمک گذاری چند روز دیگس.از امروز که ۹ پری هستم دیگه اق ...

خوب بهتره یه سونو روز ۱۰ بدی. اره فعلا اقدام نکن تا تخمین برنیم تخمکت کی ازاد میشه

خوب بهتره یه سونو روز ۱۰ بدی. اره فعلا اقدام نکن تا تخمین برنیم تخمکت کی ازاد میشه

لوبیا جون امشب کیت میزنم اگر نزدیک مثبت شدن بود فردا می رم سونو اگر نه که پس فردا می رم یعنی روز ۱۱ سیکل

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....
عزیزم واسه تغذیه خوب چی مصرف کنم ؟

برو تاپیک زیر حتما بخون

خانمی با ذخیره ۰،۰۱ الان دو تا بچه داره

ورزش و دوفاستون میگه خورده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1106897/کیا-دچار-یائسگی-زودرس-شدن-چکار-کنیم 

گلم ورزش دوای هر دردی هست. تا میتونی برقص و ورزش کن. ورزش بدن رو تنظیم میکنه. هورمون ها تنظیم میشن. استرس کم میشه. اراده داشته باش و حسابی تو خونه ورزش کن. کوهنوردی کن. پیاده روی کن. و اون موادی که گفتم مصرف کن احتمال ۸۰٪ طبیعی باردار میشی نترس

لوبیا جونم سلام. یه سوالی داشتم ازت. من سیکلام تقریبا 32،33 روزه بوده اما الان از بعد ماه رمضون یعنی ...

ب اپلیکیشن و.... اعتماد نکن من با سیکل ۳۶روزه ۱۰سیکل تخمک گذاری کردم از من میشنوی میخای جانمونی از اقداپات از ۸سیکلت روزی یکی بزن موقعی ک ترشحاتت شروع شد روزی دوتا شک نکن از دستت در نمیره من تازه خودم اینارو بعد سه ماه یاد گرفتم ک اگ خدای نکرده این ماه باردار نشدم از ماه بعد کیت بزنم

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
لوبیا جون امشب کیت میزنم اگر نزدیک مثبت شدن بود فردا می رم سونو اگر نه که پس فردا می رم یعنی روز ۱۱ ...

باشه

کیتت مدیکور باشه بهتره

اگه هاله اش پر رنگ بود برو.

کیت مکس باید سطح هورمون خیلی بالا باشه نشون بده. مدیکور بهتره

عزیزم تخم هویج فرنگی هست ک خیلی تلخه .تخم هویج تلخی نداره

خب کدوم برا پسر زایی مفیده؟

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
باشه کیتت مدیکور باشه بهتره اگه هاله اش پر رنگ بود برو. کیت مکس باید سطح هورمون خیلی بالا باشه نش ...

یعنی مدیکور زودتر مثبت میشه؟

فعلا که ندارم اگر شد برم بیرون و گیر آوردم میخرم

@لوبیا99  لوبیا99#  @امیرعلی99  

میگما من این ماه ۷مهر پریود شدم ... فرض کن ماه بعد هم ۷ابان پریود بشم اگ ۱۶الی ۲۰روز از ۷ابان بیایم عقب دقیقا میشه ۱۷مهر الی۲۱ مهر زمان تخمک گداری من میتونسه باشه .... ک دیروز ۱۷مهر بود .... فک نکنم زود تخمکم بالغ شده باشه ب موقع بوده

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
یعنی مدیکور زودتر مثبت میشه؟ فعلا که ندارم اگر شد برم بیرون و گیر آوردم میخرم

بد گیر میاد وقتتو هدر نده داروخونه فازابی تهران داره دونه ای ۱۲ت با ارسال ۵ت تهران شهرستان ۸تومن ... من دوشنبه سفارش دادم امروز برام اوردن البته دیروز رسیده بوده