2777
2789
سلام . من خواهرم 30 سالشه و مجرده . پرویدهاش نامنظمه و دیر به دیر پریود میشه . سونو شکمی داده رحم و تخمدان مشکلی نداشته ولی آزمایش داده و fsh=110 lh=52.5 amh=0.01 پرولاکتین = 44.5 بوده و دکتر بهش گفته یائسه شده .خیلی خیلی ناراحته . مامانم داره از غصه دق می کنه . یعنی هیچ راهی برای برگشت و بچه دار شدن نیست واقعا ؟/ کسی هست که خدای نکرده با این مشکل مواجه شده باشه ؟ چکار کردید شما ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شخیص به موقع یائسگی زودرس اهمیت زیادی دارد زیرا با بروز این اختلال، تخمک های باقی مانده تخریب می شوند و این به معنی ناتوانی در فرزنددار شدن است. با تشخیص به موقع، امکان بارداری نیز افزایش می یابد. احتمال فعال شدن دوباره تخمک ها در برخی بیماران و در صورتی که دلیل بروز مشکل اختلالات ژنتیکی نباشد، وجود دارد. احتمال بروز یائسگی در سن نوجوانی نیز وجود دارد پس با توجه به اینکه اختلال در قاعدگی در هر سنی ممکن است آغازی برای یائسگی زودرس به حساب بیاید، به همه زنان و دختران توصیه می شود در صورت مشاهده چنین اختلالاتی بلافاصله با پزشک خود مشورت کنند تا کاهش استرس های محیطی و حتی گاهی بررسی های کروموزومی انجام شود.
بنده خدا مجرده؟؟ خیلی lh بالاس از amh مشخصه که تخمکی نداره بازم امیدش به خدا باشه ایشالله براش معجزه میشه پیش یه دکتر حاذق تو تهران حتما بره اون که عجله نداره ممکنه تو روند طولانی بتونه کمکش کنه یا براش جنین فریز کنه

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...