2777
2789
عنوان

کیا دچار یائسگی زودرس شدن ؟ چکار کنیم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 49202 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم من مشهدم بعد اینکه مرکز ناباروری بهم گفت برو تخمک اهدایی با م قبول نکردم رفتم پیش یه متخصص دیگه که بهم گفت تا میتونی ورزش کن حتی میگفت کار انجام میدی توی خونه برقص تحرک داشته باش و قرص دوفاستون و متفورمین داد اگه تا شش ماه حامله نشدی برو بیمارستان صارم تهران که من ماه دوم مصرف دارو و ورزش باردار شدم
خواهر منم این مشکل رو داشت با لترزول و آمپول و دوفاستون دو بار بادار شد اولی سقط شد دومی دوم فروردین ...

دکتر خیراندیش

#یائسگی‌زودرس

🧕این مشکل که امروزه بسیار شایع شده وخانم­هایی هستند که با سنی در حدود ۳۵ سال یائسه می­شوند. دربعضی مواقع دیده شده دخترهای جوان ۲۱ ساله که به آنها گفته شده که یائسه شده ­اند. از نظر طب سنتی یائسگی زودرس نشانه غلبه #سردی در اندام جنسی یا غلبه سردی درکل تن است.
#روش‌درمان:

⭐برای درمان موارد زیر را ۴۰ الی ۱۲۰ روز رعایت کنید تا مجددا عادات ماهیانه به حالت طبیعی برگردد:
۱- شبی یک لیوان عرق رازیانه با عسل (۱۲۰ شب)
۲- تزریق واژینال عسل شبی ۲۰ سی سی (۲ هفته)(اگه احساس خارش داشت، از روغن بنفشه استفاده کند)
۳- کاهش جدی سردیها مخصوصا لبنیات و ماهی و چای و عدس و گوشت گوساله و گاو و بادمجان و گوجه و خیار و مرغ ماشینی...
۴- ارده با شیره انگور روزی یه پیاله
۵- از ترکیب دوسین (۳ واحد عسل + ۱ واحد سیاهدانه نیم کوب) هر۸ ساعت یک ق مرباخوری میل شود.
۶- یک مرحله حجامت عام ۴۰ روز بعد از شروع درمان (بهتر است تحت نظر متخصص طب سنتی باشد)
۷- بادکش کمر و زیر شکم و ران پاها یک شب در میان ۲۱ مرحله.
@tebiranii

ورزش تا میتونه تحرک داشته باشه عالی جواب میده دوفاستون متفورمین زیر نظر دکتر مصرف کنه حتما جواب میگی ...

دکتر خیراندیش

#یائسگی‌زودرس

🧕این مشکل که امروزه بسیار شایع شده وخانم­هایی هستند که با سنی در حدود ۳۵ سال یائسه می­شوند. دربعضی مواقع دیده شده دخترهای جوان ۲۱ ساله که به آنها گفته شده که یائسه شده ­اند. از نظر طب سنتی یائسگی زودرس نشانه غلبه #سردی در اندام جنسی یا غلبه سردی درکل تن است.
#روش‌درمان:

⭐برای درمان موارد زیر را ۴۰ الی ۱۲۰ روز رعایت کنید تا مجددا عادات ماهیانه به حالت طبیعی برگردد:
۱- شبی یک لیوان عرق رازیانه با عسل (۱۲۰ شب)
۲- تزریق واژینال عسل شبی ۲۰ سی سی (۲ هفته)(اگه احساس خارش داشت، از روغن بنفشه استفاده کند)
۳- کاهش جدی سردیها مخصوصا لبنیات و ماهی و چای و عدس و گوشت گوساله و گاو و بادمجان و گوجه و خیار و مرغ ماشینی...
۴- ارده با شیره انگور روزی یه پیاله
۵- از ترکیب دوسین (۳ واحد عسل + ۱ واحد سیاهدانه نیم کوب) هر۸ ساعت یک ق مرباخوری میل شود.
۶- یک مرحله حجامت عام ۴۰ روز بعد از شروع درمان (بهتر است تحت نظر متخصص طب سنتی باشد)
۷- بادکش کمر و زیر شکم و ران پاها یک شب در میان ۲۱ مرحله.
@tebiranii

من حدود 6 ماه پریود نشدم اول رفتم دکتر گفت کیست و فیبرم داری بعدش رفتم دنبال درمان دکتر با آزمایش و سونو گفت تو باردار نمیشی چون یائسگی زودرس داری

پیش متخصص رفتم به گفته خودش دکتر صالح پور تو ولنجک فوق تخصص نازایی که متاسفانه فقط از مردم پول میگیره و نا امیدشون میکنه 

به من گفت برای بارداری باید تخمک اهدایی بگیری که من گوش نکردم

ولی با داروی گیاهی بعد از دوماه پریود شدم که بعدش برم برای بارداری

خواسم بگم اصلا نا امید نشید 

چون خوب میشید

مطمءن باشید