2789

بارداری پوچ جنین اصلا نیست و ساک بارداری خالی 

اونی ک شما میگی سقط خود به خودی 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط جفت ک کیسه تشکیل میشه بدون جنین یعنی جنین نمیتونه رشد کنه

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
عمم حاملگی پوچ بود گفتن باید سقط کنه اینم نکرد.۷ماهگی زایید بچش هم سندرومی هم فلج نمیتونه راه بره☹😔

مطمعنی پوچ بوده 

پوچ که بچه ای تشکیل نمیشه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
عمم حاملگی پوچ بود گفتن باید سقط کنه اینم نکرد.۷ماهگی زایید بچش هم سندرومی هم فلج نمیتونه راه بره☹😔

سونو های غربالگری نرفته بود؟

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
مطمعنی پوچ بوده  پوچ که بچه ای تشکیل نمیشه

گفته بودن پوچ.ولی من سردرنمیارم.اگه چیزی تشکیل نشده پس چرا میگن بارداری

توزندگی یه چیزایی روآسونمیشهفهمید،ولیسخت میشهفهموند....
عزیزم شما باید بری مرکز ناباروری هردوتون آزمایش بدید دوباره حامله نشو تا مشکلت پیدا بشه

عزیزم مشکلی نیست 😔 جواب آزمایش همسرم اومد ☺️ مشکلی نبود 🥺 دکتر گفت بخاطر استرس ک اینطوری میشی اول از همه باید اون درمان بشه 😔 من بی نهایت استرس دارم خود خوری می کنم

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عزیزم مشکلی نیست 😔 جواب آزمایش همسرم اومد ☺️ مشکلی نبود 🥺 دکتر گفت بخاطر استرس ک اینطوری میشی اول ...

عزیزم منم مثل توئم برا همون بدون مشکل اصلا باردار نشدم🥺

خدا به هر دومون رحم کنه😢 واقعا این استرسا دست خود آدم نیست

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
عزیزم مشکلی نیست 😔 جواب آزمایش همسرم اومد ☺️ مشکلی نبود 🥺 دکتر گفت بخاطر استرس ک اینطوری میشی اول ...

ببین ازمایش شوهرم تو خرم اباد سالم بود ولی تو ابن سینا پر مشکل

من یه سقط داشتم

تازه ازم آزمایش ایمنی و انعقادی گرفتن

بعد شما دو تا داشتی حتما برو مرکز ناباروری

بخاطر خودت میگم دختر خوب