2777
2789
عنوان

حرکات جنین

193 بازدید | 24 پست

سلام دوستا

میگما این مورمورشدنای زیر دلم واسه حرکتای بچه میتونه باشه؟ الان سمت چپ دراز کشیدم زیر نافم داره چند دقیقه ای یه بار یه جوری میشه. مث پارازیت😅

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

اره 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

هرچند تجربه ندارم ولی از خواهرم میگم خواهرم بارداره سه ماهشه میگه برام اون 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز زوده🙂

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
اره 

ینی الان میتونم ذوق کنم؟😍

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
ینی الان میتونم ذوق کنم؟😍

اره ذوق کن برا منم دعا کن 😂

دست و پاهای کوچولوشه تکون که میده انگار با قلم مو میکشن تو دل

😍😍

مامانش به قربونش بره

نه بابا.هنوز زودههفته ۱۸تازه به چیزهایی میفهمی

من خیلی لاغرم. دکترمم گفت احتمالا زودتر متوجه شی بخاطر لاغری. چون صدای قلب رو هم هفته ی 13 با دستگاه معمولی خانه بهداشت تونستم بشنوم

اره ذوق کن برا منم دعا کن 😂

عزیزم

ان شاءالله خیلی زود تو هم ذوق کنی

دست و پاهای کوچولوشه تکون که میده انگار با قلم مو میکشن تو دل

منم خیلی لاغرم بین کیسه آب جنین و پوستم چربی ندارم واسه همین از دکترم که سوال کردم این مور مور شدنا چیه گفت این فسقلیه 

حتی تو سونو که دستشو تکون میداد من تو دلم مور مور شدنشو حس میکردم عکس دست کوچولوش که دم دهنشه تو سونو هست قوبونش بشم من

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟
عزیزم ان شاءالله خیلی زود تو هم ذوق کنی

انشالله

من خیلی لاغرم. دکترمم گفت احتمالا زودتر متوجه شی بخاطر لاغری. چون صدای قلب رو هم هفته ی 13 با دستگاه ...

قد و وزنت چنده عزيزم؟

چند كيلو اصافه كردي

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟