2777
2789
عنوان

حرکات جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 24 پست
اره حرکت بچس

عزیزم شما هفته ۲۴ نی نیتون چقدر تکون میخورد؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیلی لاغرم بین کیسه آب جنین و پوستم چربی ندارم واسه همین از دکترم که سوال کردم این مور مور شدنا ...

الهی به سلامت بغلش بگیری

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
قد و وزنت چنده عزيزم؟ چند كيلو اصافه كردي

قدم 168. وزنم 48 بود. تازه شدم 50

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
والا جنین من مورمور شدن نمیفهمه از هفته ۱۵ که کامل حرکاتشو میفهمم محکم ضربه میزنه

من قبلنم مورمور میفهمیدم ولی مطمئن نبودم

امروز دیگه دارم مطمئن میشم. 

مبارکه عزیزم❤❤❤

ممنون عزیزم

عزیزم شما هفته ۲۴ نی نیتون چقدر تکون میخورد؟

درحدنبض بود عزیزم. رفتم توماه 7حرکاتش واضح شد اخه من جفتم قدامی بود.ولی جفت خلفی خیلی زودتر و واضحترحس میکنن

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
منم لاغر بودم ۵۰کیلو بودم

شاید جفت جلو بوده دیر فهمیدی

من مث یه پروانه که داره بال بال میزنه حسش میکنم😍