سلام دوستان من بیستو دو سالمه و یک خانواده ای دارم که من هر قبرستونی که بخوام تشریف ببرم خواهر گرامی را که چار سال هم کوچیک تره رو به عنوان بادیگارد مادر جانم میفرسته با اینکه واقعا چیزی از من ندیدن و انگار که اعتماد دارن ولی اجازه تنها بیرون رفتنو ندارم مگر مثلا دانشگاه که تنها میرفتم و قبلا اگر جایی میخواستم برم به اون بهانه میرفتم ولی الان که به لطف کرونا اونم ندارم چه غلطی کنم آخه تو این سن نمیشه با دوستم بیرون برم بخدا میگم به دوستام میخندن به وضعیتم😞
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همونم به اجیم اجازه نمیدن برو خداتو شکر کن تازه خیلی ام بش اعتماد دارن
گوجه____سبز سابق😕خدایی دیگه شماره ندارم گزارش نزنید😐😐😐خوبی نی نی سایت اینِ که تو دعوا و کل کل میتونی صبر کنی جوابای بهتری یادت بیاد و بعد ریپ کنی😂😁❤🤞🏻بازیگر اینده😊😋البته که قبلا بازیگر هری پاتر بودم ولی چندسال دیگه منو تو تی وی میبینیییید دعااااکنید برام😃❤اگه لایک میکنم فک نکنید پستتون خیلی به دلم نشسته😊☺ن ن ن در اشتباهید😂😂🤣🤣🤣قشنگا من همه رو لایک❤ میکنم تا ببینم کامنتارو تا کجا خوندم ....گفتم یه وقت سوءتفاهم نشه😁از دگر خوبان تو افزون نیستی؟😏/باش خاموش!!چون تو مجنون نیستی!!!!!!🤫پروانه صفی دیده به او دوخته بودم🦋/وقتی که خبردار شدم سوخته بودم😕💥💣مامانم گفته زیاد نرو نی نی سایت از بس خوشگلی چشمت میزنن😌😌بی بی جی بابیجی بوووووو😁😁😁😁تو سوسک شوووووووودییییییییی 🤣🤣خیلی خب گریه نکن😪😢😕😕😕الان مثل طاااااوووووس قشنگت میکنم🦃🦃🦃🦃🦃عههعههه بوقلمون شدی کههههه ببشید چوب جااادووووم خلااااب شده😞😟صبر کن ....استکشرووو((اکسپکتو)) پااااتروووونوووووم جینگ😯😍😍😍👸🏻جان جان نگا چه خوشگل شد پدر سوووووخته((👸🏻))😃😄یبار معلم مطالعات احتماعیمون بهمون یه چیز قشنگی یاد داد حیفه بهتون نگم یه ورد معجزه آسا گفت هر کاری خواستید بکنید بگین خدایا شکرت که این اتفاق می افته مثلا خدایا شکرت که فردا امتحانمو خوب میدم ...خدایا شکرت که فردا روز خوبیه....خدایا شکرت که فردا میریم خونه ننه جون.😀دقت کردی خدایا شکرت که میشه..♡♡بشه ن هااااا مییییشه....😎🙂مادربزرگ خدابیامرزم هم یه چی قشنگ بهم یاد داد هروقت هرچی گم کردی وگشتی و پیداش نکردی یه فاتحه برا ام البنین بخووون همون موقع پیداش میکنی😍حتی برا کوچکترین و بزرگترین چیز😊معجزه میکنه 😗😗😗همه چیزایی که گفتم برا من معجزه کرده گفتم در اختیارتون بزارم امیدوارم بدردتون بخوره!!♤
در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura
نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
با خواهر کوچولوت ک رفتی اونو ببر خونه خالت بهش سفارش کن ب کسی نگ خودت برو میش دوستات البته اگ مطمئتی خواهرو خالت ب مادرت نمیگن حالا خاله هم نشد کسه دیگ خاله مثال بود البته اصولن با خاله راحترع
عجب کاریه بعضیا اصن ی جورین
فرقمون اینع که: شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑