خدااااااا21 مدیر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 679 عنوان سه روزه | مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 27 پست اسهال گرفتم ازچی میتونه باشه خستم ازاین دنیای کثیف 1399/04/28 | 08:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahar67 عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 15080 همسرم دو هفته پیش گرفته بود ولی تا الان هم کانل بویاییش برنگشته منن یه هفته نیشه اما بو رو حس ... من روز دهمم ازیترومایسین خوردم بهتر شدم اما هنوز پا درددارم انگار کشیده میشه پاهامحسامم نرفت اصلا خدا کنه زود هممون خوب شیم اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
_mamiyazdan عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 242 من روز دهمم ازیترومایسین خوردم بهتر شدم اما هنوز پا درددارم انگار کشیده میشه پاهام حسامم نرفت اصلا& ... عه شماهم گرفتید ؟ سعی کنید چیزای مقوی بپزید و بخورید .من واسه صبحانه قلم و این چیزهارو میپختم دکتر ویتامین B انواعشو داده بهم نمیدونم شاید تاثیر گذاره .انشاالله شماهم زود خوب بشید .منکه دوسه تا دردم قاطی هم شد دیگه رفتم ا ن دنیارو دیدم اومدم 😭
sahar67 عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 15080 عه شماهم گرفتید ؟ سعی کنید چیزای مقوی بپزید و بخورید . من واسه صبحانه قلم و این چیزهارو میپخ ... من فقط بدن درد اذیتم میکنه یه روز خوبم یه روز نه اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
sahar67 عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 15080 عه شماهم گرفتید ؟ سعی کنید چیزای مقوی بپزید و بخورید . من واسه صبحانه قلم و این چیزهارو میپخ ... العی بگردم چقدر طول کشید که کامل خوب شی اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
_mamiyazdan عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 242 من فقط بدن درد اذیتم میکنه یه روز خوبم یه روز نه همسر منم همینجوریه دقیقا ولی من نه نمیدونم از چیه ولی سعی کن مقوی بخور ، خیلی بد دردیه لامصب .چای اویشن و عسل هم عالیه
_mamiyazdan عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 242 العی بگردم چقدر طول کشید که کامل خوب شی خدا نکنه عزیزم من هم درد پریودی خیلی شدید هم کرونا گرفته بودم هم شن ریزه کله داشتم ک اطلاعی نداشتم .مردم و زنده شدم اون بدن درد کرونارو سه روز داشتم خدارو شکر زود خوب شدم دوروزم هست بویاییم برگشته .
sahar67 عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 15080 خدا نکنه عزیزم من هم درد پریودی خیلی شدید هم کرونا گرفته بودم هم شن ریزه کله داشتم ک ا ... الهی شکر منم دقیقا هم زمان با پریودم شد ولی تست ندادما اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
_mamiyazdan عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 242 خیلی سخت بود منو کلیه هام اذیت کرد ۳ کیلو کم کردم 😂😂قربونت برم عزیزم ایشاالله توهم زود خوب بشی تست نمیخواد علائم کرونا خفیف ایناس
sahar67 عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 15080 خیلی سخت بود منو کلیه هام اذیت کرد ۳ کیلو کم کردم 😂😂 قربونت برم عزیزم ایشاالله توهم زود خوب بشی&n ... اخی عزیزم بهت سخت گذشته همسرتون چند وقته درگیرن عزیزم؟ اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
_mamiyazdan عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 242 اخی عزیزم بهت سخت گذشته همسرتون چند وقته درگیرن عزیزم؟ خیلیهفته اول خیلی سخت هفته دوم یکم رو به بهبود چند روزه یکم بهتر شده
sahar67 عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 15080 خیلی هفته اول خیلی سخت هفته دوم یکم رو به بهبود چند روزه یکم بهتر شده مرسی عزیزمان شاالله که بلا ازتون دور باشه گلم اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
_mamiyazdan عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 242 مرسی عزیزم ان شاالله که بلا ازتون دور باشه گلم مرسی عزیزدلم همچنین شما و به زودی حالتون خوب بشه