2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 257 پست
صبر کن گلم دیگه اصلا پیام نده  ۱۱بار سوره مزمل رو بخون  حتما اختلاف بینتون برداشته میشه&n ...

دعا کنید برام به خدا سخته هم جا خواهر بوده هم برادر هم شوهر سخته

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی میترسم توکیو خیلی ناراحتم الان اگه اون بود بغلم میکرد آرومم میکرد حرفام گوش میداد به خدا 

عزیزکم😢

چیکار کنم برات 

خیلی توفکرت رفتم میدونم چون پاکی و تجربه اولت بوده اینطورشدی...

من فقط میدونم راه درست اینه که به بابات بگی تا خودش همه چیو درست کنه....

دعا کنید برام به خدا سخته هم جا خواهر بوده هم برادر هم شوهر سخته

گلم ۱۱بار سوره مزمل رو بخون میاد منت کشی سوره کمیه زود خونده میشه وتاپیک بزن بچه ها دعات کنن خیلی دعاشون گیراست 

بعدشم خواهر گلم نباید اختلاف بین زن وشوهر را ب پدر مادر بگی اشتباه منو نکن    میدونی بعد ی مدت زن وشوهر خوب میشن اما همسر وخانواده هیچ گاه وحرصش میمونه تودل ادم 

هرچی فکرش میکنم مگه میشه ی نفر ی سال تظاهر کنه ما دوتا عین دوتا دوست بودیم دعواهامون به ساعت نمکشید خودش زنگ میزد دوباره خوب می‌شدیم ایندفعه اینجوری شد 

عزیزکم😢 چیکار کنم برات  خیلی توفکرت رفتم میدونم چون پاکی و تجربه اولت بوده اینطورشدی... من ...

باورم نمیشه توکیو درسته بچگی کردم اما رسمش نبود 

گلم ۱۱بار سوره مزمل رو بخون میاد منت کشی سوره کمیه زود خونده میشه وتاپیک بزن بچه ها دعات کنن خیلی دع ...

ینی بر می‌کرده 

هرچی فکرش میکنم مگه میشه ی نفر ی سال تظاهر کنه ما دوتا عین دوتا دوست بودیم دعواهامون به ساعت نمکشید ...

دیگه نمیتونم تاپیک بزارم برا امروز میشه شما برام بزارید دعا کنید 

اسمش بچگی نیست اعتماد کردی... خدا هست کمکت میکنه اشک نریز عزیزکم پنج تا آیت الکرسی میخونم واست

ممنون