2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 257 پست
چی؟نفهمیدم؟بیست ساله پیره یعنی؟؟😐

خب کسی ازدواج نمیکنه با همچین شخصی بعدشم میدونی چقدر آبروم جلو خانواده و فامیل می‌ره 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦

ببین میدونم خیلی دلت شکسته ها شوکه ای هی میبینم میگی ایندرو چیکار کنم ببین ادم هدفشو تو زندگی باید سعی کنه ادما نذاره باید یه هدف گنده داشته باشه همه ادما به زبون میگن میخواییم خوشبهت باشیم ولی پای عمل کت میرسه خوشبختیو پس میزنن تو مطمئنی فردا با این فرد شادی؟اینجپر که بنظر میاد سر هر دعواش با پدرت میخواد تورو بکشه وسط مجبورت کنه بین خودش و پدرت یکیو انتخاب کنی ایا خودش این کارو میکنه؟ایا اصلا این کار سالمه که یکی از زوجین توقع کنه؟اینجوری شادی؟ببین این شخص با اون هدف سازگاره؟تو از زندگی خودت بیش ترمیدونی بشین فک کن با این ادم قراره شاد زندگی کنی؟اگر اره بمون اگر نه حتی بی باکرگی طلاق گرفتنم برد کردنه بکارت و یه سال زندگی به چه کار میاد اگر تو رابطه ای شادی و خوشبختی نباشه؟هوم؟باز فک کن مشورت کن با بزرگترا مشاورا به حرف مختصر مام بسنده نکن شاید چیزی باشه ما ندونیم و مشورت بدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کسی ازدواج نمیکنه با همچین شخصی بعدشم میدونی چقدر آبروم جلو خانواده و فامیل می‌ره 

اون بیشعوری که تورو واسه بکارتت بخاد همون بهتر که نخاد اینقد هستن پسراییکه عاشق خودت بشـــــــن 

بعدشم طرفی که تورو بپسنده  همه وجودتو میپسنده اصن نگران اینا نباش حالا حدددداقل یه پنج سالی فرصت داری تااون موقع بزرگتر شدی عاقلانه تر تصمیم میگیری

قرارم نیست فامیلت بفهمن مگه تو از زندگی شخصی اونا چیزی میدونی؟

اون بیشعوری که تورو واسه بکارتت بخاد همون بهتر که نخاد اینقد هستن پسراییکه عاشق خودت بشـــــــن  ...

نه 

من نظر همتون رو قبول دارم ولی بیشترین ترس من ، واکنش پدر و مادر به بکارت ، آینده ، فامیل و افسردگی بعد از طلاق 

باورکن...مگه میشه اینهمه آم همه یه نظرو داشته باشن و اشتباه باشه؟بنظر ما موندنت تو این رابطه اشتباهه ...

توکیو؟