2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 257 پست

عزیزم با مشاور مشورت کن ولی من اینده ای نمیبینم چون شما شدی اهرم فشار،مردا نسبت به هم رقابت دارن حتی داماد و پدرشوهر، میبینه نمیتونه بالادست باشه تورو میکنه اهرم فشار هر بار که با پدرت مشکل پیدا کنه،این ادم مرز کار و زندگی شخصیشو نمیدونه اینو در نظر بگیر که این ادم تا اخر به احتمال زیاد همینطوری بمونه از طرفی این که سایرین میتونن پرش کنن هم صفت چندان خوبی نیستا عملا زندگیتون فردا دست بقیس حالا خوددانی حمایت پدرت هست خداروشکر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفای ما بی تاثیره..درد و دل وقتی خوبه ک ب نظر طرف مقابلتم فکر کنی.اما تو دوسش داری حرفای ما بیفایدس ...

نه

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦
چون اول یادش به مهریه نبود بعد دید ریییییده گف باید خودت دادخواست بدی که هیچچچچچی نصیبت نشه پس درنتی ...

باورم نمیشه 

باورم نمیشه 

باورکن...مگه میشه اینهمه آم همه یه نظرو داشته باشن و اشتباه باشه؟بنظر ما موندنت تو این رابطه اشتباهه و تا پدرت هست از هیچی نترس همه چیو بهش بگو و گوشیتو تا یه مدت کلا خاموش کن و بزار زندگی و زمان همه چیو پیش ببره مطمئن باش خدا هرچی به صلاحته رو پیش میاره

باورکن...مگه میشه اینهمه آم همه یه نظرو داشته باشن و اشتباه باشه؟بنظر ما موندنت تو این رابطه اشتباهه ...

باشه اما من خیلی عذاب میکشم 

نمیدونم مگه قیمت بکارت چنده که اینقد ترسیدی بابات هست خب درستش میکنه دیگه نگران این نباش

دیگه کسی خاطر نمیشه با ی زن بیست ساله ازدواج کنه 

باشه اما من خیلی عذاب میکشم 

میدونم گلم

انسان بایدصبر داشته باشه پشت هر شری یه خیری هست باهررررسختی یه آسونی هست بزار سرنوشت خودش پیش بره سعی نکن خرابش کنی کار درستو انجام بده