2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 257 پست
بیا و پا جای پای آدمایی که بدبخت شدن نزار همه چیو به بابات بگو بگو شوهرم بود گناه که نکردم منم نمید ...

ببین آینده رو چیکار کنم

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦

يه مدت محلش نذار اگه فقط بات لج كرده باشه مياد سمتت(كه به احتمال زياد همينه) اگرم پاي كسي در ميون باشه همون بهتر كه بره

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اینو میگم غزل جان ولی از نظر من خیلی رفتارت بچگونس.زندگی مشترک سختی و مشکلات خودشو داره همه ه ...

از چه نظر توانایی حل مسئله رو ندارم متوجه نمیشم عزیزم 

من میترسم 

نترس عزیز دلم اینم میگذره و یه روز بهش میخندی این آدمو از زندگیت حذف کن

شایدم دارم اشتباه میکنم بخدا نمیدونم چی بگم زن و شوهرو دلم نمیخاد ازهم جدا کنم ولی میدونم عاقبتتون جدا شدنه دوس ندارم اون روزارو ببینی

فقط هرکار میکنی به بابات همه چیو بگو فقط اینو یادت نره

بچه ها ما واقعا باهم خوب بودیم حتی بعد از اون به بابام گفت طلاقش نمیدم و علف زیر پاتون سبز بشه و اینا بعد دو ساعت گفت حتما باید دادخواست بدی 

نترس عزیز دلم اینم میگذره و یه روز بهش میخندی این آدمو از زندگیت حذف کن شایدم دارم اشتباه میکنم بخد ...

من خیلی میترسم 

من باکره نیستم از ایندمم میترسم بعدشم بابا مامانم نمی‌دونم سرزنشم نکنید چون اون بیشتر اوقات شبا پیش ...

باشه با شوهر عقدیت رابطه داشتی.الان بخاطر این موضوع میترسی جدا شی.چنسال دیگ بخاطر بچه....خودت بخاطر باکره نبودن گرفتار زندگی نکن ک تهش پیداس.این موضوعو ب مادرت بگو...خواهر منم دم عروسیش ب اختلاف شدید خوردن و بخاطر باکره نبودن جدا نشد.الان بعد چنسال ک مشکلشون حل نشده و بلکه بیشترم شده میگه کاش جدا شده بودم حالا دختر نبودم ک نبودم

ببین آینده رو چیکار کنم

میگم تو پدر داری اون دستتو میگیره موضوعی که ازنظر تو خییییلی بزرگه چون واست جدیده رو بابات به آسونی حل میکنه چون اون تجربشو داشته میدونه چیکار کنه شاید اگه بهس بگی اصلا طلاقتو نگیره یه جور دیگه حلش کنه

به خدا همیشه سنگ صبورم بود خواستم می‌کرد اگه تو خانوادش کسی اذیتم میکرد نمیزاشتی انقد ازم تعریف میکرد جلو همه حتی شبا هم باهام خوب بود ، حتی نمیزاشتی با گریه بخوابم ، 

بچه ها ما واقعا باهم خوب بودیم حتی بعد از اون به بابام گفت طلاقش نمیدم و علف زیر پاتون سبز بشه و این ...

چون اول یادش به مهریه نبود بعد دید ریییییده گف باید خودت دادخواست بدی که هیچچچچچی نصیبت نشه پس درنتیجه فقط نگران پوله همین نه تو

به خدا همیشه سنگ صبورم بود خواستم می‌کرد اگه تو خانوادش کسی اذیتم میکرد نمیزاشتی انقد ازم تعریف میکر ...

حمایتم میکرد به خدا مراقبت بود می‌رفت سرنگ می‌خرید می‌گفت رو من امتنان کن که رفتی بیمارستان یاد بگیری ، 

از چه نظر توانایی حل مسئله رو ندارم متوجه نمیشم عزیزم 

از این نظر ک بقول خودت الان یکساله عقدی یعنی کاملا اخلاق شوهرت باید دستت باشه ک چطور ادمیه لح بازه رکه عصبیه موقع ناراحتی و عصبانیت چطوری رفتار میکنه تو این یکسال همه اینا باید دست  اومده باشن که مشکلس واستون پیش بیاد مثل همین کلاس رفتن شما و تند برخورد کردنش اینکه گفته شمارو نمیخاد .با توجه ب شناختی ک از شوهرت داری باسد حرفشو میزدی بحساب  مثلا لجبازیش عصبانیتش جالب اینکه خودتم میگی اینا حرفای خودتن همونو رو بخودت زده خب پس وقتی همه اینارو میدونی لزومی نداشت  با پدرتون  درمیون بزارید ک مسئله بخاد بزرگ تر بشه من خیلیا رو میشناسم طلاق گرفتن فقط بخاطر لج بازی عصبانیتپای خانواده ها هم بیاد وسط دیگه ادم غرورش اجازه نمیده کوتاه بیاد مشکل حل بشه 

پدرم تو برای من قوی تر از آنی  ک بمیری💔
چون اول یادش به مهریه نبود بعد دید ریییییده گف باید خودت دادخواست بدی که هیچچچچچی نصیبت نشه پس درنتی ...

نه اول گفت انقد دادخواست بده تا علف زیر پات سبز سه بعدش گفت باهم میریم مخضر

از این نظر ک بقول خودت الان یکساله عقدی یعنی کاملا اخلاق شوهرت باید دستت باشه ک چطور ادمیه لح بازه ر ...

اره ما هر دفعه اینارو بهم می‌گفتیم ولی اون ی جوری گفت میدونی چون همیشه خودش میومد منت کشی ایندفعه ی روز قهرمان طول کشید برای همین باورم نشد