2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 257 پست
اگ دوس داری خودتو گول بزن.اما اون ارزش ادامه دادن نداره..بابات عاقله دوستت داره.حرفشو گوش بده...من ن ...

من باکره نیستم از ایندمم میترسم بعدشم بابا مامانم نمی‌دونم سرزنشم نکنید چون اون بیشتر اوقات شبا پیش هم بودیم و من فکرشم نمی‌کردم به طلاق بکشه

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦
چطور میتونی اینقدرررر غرور نداشته باشی؟ینی واقعا میخای براکسی که پست زده عزا بگیری؟چرادخترامون اینجو ...

ما فقط درحد یه نصیحتی میتونیم بهت بگیم...از من میشنوی الان جدا شی بهتر از فرداست زندگیایی که باعشق کورکورانه شروع شده هم خیلی زود مث یه تیکه یخ شده دیگه این یکی واویلاست...

بعدشم غلط میکنه که با بابات بده و ازالان میخاد تورو بی کس کنه اینجور آدما رو خیییلی دیر میشه شناخت وقتی دیگه هیچی براازدست دادن نداری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از این بهتر ک خانواده پشتتن باور کن خیلی ها اگ جدا نشدن بخاطر اینه ک پدرمادر پشتشون نیس میسوزن و میس ...

میدونم

من باکره نیستم از ایندمم میترسم بعدشم بابا مامانم نمی‌دونم سرزنشم نکنید چون اون بیشتر اوقات شبا پیش ...

به بابات بگو...

به بابات بگو...

به بابات بگو...

همینو بس.....

خودش یه راهی پیدامیکنه

چقد ای آدم پست و آشغاله استفاده هاشو کرده حالا دیگه سیر شده

به بابات بگو... به بابات بگو... به بابات بگو... همینو بس..... خودش یه راهی پیدامیکنه چقد ای آدم ...

من میترسم 

چقدر راحت حرف میزنی 

راحت حرف میزنه.چون تو درگیر احساساتی.و ما از رو عقل و بدون درگیری عاطفی داریم موضوع رو نگاه میکنیم.کسی دوس نداره تو طلاق بگیری.اما کسی ک دوران عقد اینجوری میکنه و خیلی راحت با بابات قراره طلاق میذاره رو ساعت ۹ شب باید گذاشت دم در.حالا اگ دوسش داری و حرفای ما برات باورش سخته ادامه بده باهاش.اما چنسال دیگه اگ پشیمون بشی دیگ دیره

ای خدا بابام میگه التماس نکن پیامش نده اگرنه سواران میشه 

ببین وقتی با گستاخی جواب پدرتو داده باید یه خط پررنگه قرمز دورش بکشی 

اگه بچه خوبی بود وقتی بابات زنگ زد دعوارو کش نمیداد و همون جا از پدرت معذرت میخواست و قضیه رو تموم میکرد

من ناراحتم حسابی از دست نامزدت که با پررویی به بابات گفته طلاق میدم

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...
راحت حرف میزنه.چون تو درگیر احساساتی.و ما از رو عقل و بدون درگیری عاطفی داریم موضوع رو نگاه میکنیم.ک ...

خدااااا

بیا و پا جای پای آدمایی که بدبخت شدن نزار همه چیو به بابات بگو

بگو شوهرم بود گناه که نکردم منم نمیدونستم اون خودش ازهمینجا میفهمه تو چقد پاکی که انقد راحت گول خوردی

بگو اشتباه کردم 

بگو میتونستم نگم و بدبخت و بی آبرو بشیم ولی الان اومدم بهت گفتم که با چشم باز پیش بری

ببخشید اینو میگم غزل جان ولی از نظر من خیلی رفتارت بچگونس.زندگی مشترک سختی و مشکلات خودشو داره همه هیچ زندگی مشترکی مثل اون فیلمای هندی ک تو ماهواره پخش میکنن نیس اگه شما از الان دیدت نسبت ب زندگی زناشویی اینه حتی اگه طلاقتو بگیری با هرکس دیگه ای ام ازدواج کنی باز رفتارت همینه توانایی حل مشکلو نداری این وسط خودت اذیت میشی چندبار میخای طلاق بگیری و مجدد ازدواج کنی

پدرم تو برای من قوی تر از آنی  ک بمیری💔