2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 257 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگفت دوستم ندارم پیام داد تمام برو بمیر من زن اینجوری نمی‌خوام 

بچه ها من نگرانم من دوسش دارم اما اون انگار هیچوقت دوستم نداشته 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦
آخه دوسش داشتم اما اون منو دوست نداره

به تخمدان چپت

مرگ بر هرچی آم آشغاله ول کن بره بمیره بابااااا فردا که همه چیزتو ازدست دادی میخای یاد طلاق بیفتی؟؟؟هررررچی بابات گف گوش بگیر و چشم بسته بگو چشم و قدرشو بدون

این آشغالو هم اززندگیت حذف کن

بعدشم کسی که کلاس زبانو نزاره بری احتمالا فقط اجازه میده بهت کهنه بچه بشوری 

بزاربره بمیره

هیشکیم نمیتونه بی علت تاصبح آنلاین باشه حتما چیزی هست

به تخمدان چپت مرگ بر هرچی آم آشغاله ول کن بره بمیره بابااااا فردا که همه چیزتو ازدست دادی میخای یاد ...

چقدر راحت حرف میزنی 

نگفت دوستم ندارم پیام داد تمام برو بمیر من زن اینجوری نمی‌خوام 

عزیزم بنظرم نباید اینقد سریع ب مدرت میگفتی خیلی چیزا بین زن و شوهر پیش میان اول سعی کن بین خودتون حلشون کن اگه دیدی نتیجه نداد بعد پای خانواده ها رو وسط بکش.بنظر من بعصی وقتا خانوادها از سر دلسوزی میخان یه مسئلع رو حل کنن بدتر خرابش میکنن دیگه مجالی برای بخشش نمیمونه.دوما مردا معمولا وقتی خلاف میلشون عمل میکنی بدتر لج میکنن سعی کن همیشه سیاست زنانتو  داشته باشی.طلاق همیشه اخرین راهه 

پدرم تو برای من قوی تر از آنی  ک بمیری💔
عزیزم بنظرم نباید اینقد سریع ب مدرت میگفتی خیلی چیزا بین زن و شوهر پیش میان اول سعی کن بین خودتون حل ...

چقدر طول می‌کشه ی طلاق به نظرتون 

قربون بابات برم که انقد قشنگ پشتته

بابات بیشتر از هرکسی صلاحتو  میخواد به حرفش گوش کن

من الان اگه پدرم زنده بود غمی نداشتم و تا شوهرم اذیتم میکرد بهش پناه میبردم دلم تنگ شده براش

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...
چقدر طول می‌کشه ی طلاق به نظرتون 

درضمن چرا اینقد زود قضاوت میکنی ک چون انلاینه با یکی دیگه دوست شده شاید سر لج شما اینکارو کرده شاید به هر دلیلی بغیر از خیانت انلاین بوده

پدرم تو برای من قوی تر از آنی  ک بمیری💔