2777
2789
عنوان

پسرم یکسالشه

213 بازدید | 32 پست

یه دفعه تو خواب یه گریه ریزی میکنه دوباره میخوابه نمیدونم چشه

به نظر شما چیه 

نگران شدم 

رفلاکس نداشته باشه

اخه اصلا استفراغاینا نمیکنه تو طول روزم اگه بخواد ذهننم‌بره طرف رفلاکس پنهان باید نشونه داشته باشه هیچی نمیاد بالا دوباره قورت بده خیلی هواسم هست بهش

پس این گریه چیو یه دفعه تو خواب میکنه به نظرتون😔

جز رفلاکس هزاران دلیل میتونه باشه مثل گرما  یا سرماحتی،دندون درد.خواب دیدن و...

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

ربطی به بالا اوردن یا چیزی قورت دادن نداره 

پسر منم یه مدت اینجوری بود 

دکتر هم گفت اتاق گرمه و‌باید بین ۲۳-۲۴ درجه باشه 

هم امپرازول داد

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر دلیل دیگری می‌تونه باشه حتی شاید دلش نمی‌خواد بخوابه.

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره انعام/٤٥)🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر شوروی ریشه ی ظلم کمونیست ها رو از سر ما برداشتی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر منافق خطر حملات تروریستی رو از ما دور کردی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر صدام پوزه اون جلاد رو به خاک مالیدی. 🙏خدایا ما رو از ظلم آمریکا و تحریم و فشار حداکثری نجات بده 🙏به حرمت خون حاج قاسم که میدونم خیلی دوستش داری⁦❤️⁩... 🤲مرگ بر آمریکا🤲

والا دندون که تازگیا چندتا دراورد نمیدونم بازم داره در میاره یا نه ولی یکیشو میبینم ورم کرده یکم

پتو بالشت دوست نداره فقط بتید یه چیزی بندازم‌زیرش بخوابه هر شبی که پتو میندازم روش بی قراری میکنه

والا دندون که تازگیا چندتا دراورد نمیدونم بازم داره در میاره یا نه ولی یکیشو میبینم ورم کرده یکم

خب همون میتونه باشه گلم

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
ربطی به بالا اوردن یا چیزی قورت دادن نداره  پسر منم یه مدت اینجوری بود  دکتر هم گفت اتاق ...

یعنی تو این شرایط ببرمش دکتر واجبه؟

ببین دقیقا انگار خواب ببینه یه گریه میکنه دوباره میخوابه

پتو بالشت دوست نداره فقط بتید یه چیزی بندازم‌زیرش بخوابه هر شبی که پتو میندازم روش بی قراری میکنه

بچه منم همینطوره گرمایی ان.من چیزی روش نمیندازم مگه خیلی سرد باشه.

دختر منم اینطوریه، والا من فکر میکنم خواب میبینه

افریینن دقیقا انگار داره خواب ید میبینه یه ناله و گریه میکنه دوباره میخوابه شاید ۱ ثانیه هاولی نمیدونم چیه میترسم