2777
2789
عنوان

کات کنم یا نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 74 پست
چطور پسر را میشه وابسته کرد عزیزم اخه همه دوستان میگن میره دورشا میزنه چی کار کنم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻 ...

گلم بهرحال یه کم آشناهستی به اخلاقش. درسته؟ باتوجه به شناختی که داری ازش سعی کن بیشترببینیش وسمت خودت جذبش کنی. هرآدمی یه قلقی داره اونوپیداکن.اینکه دورهاشومیزنه ومیادسمت توعلاوه براینکه میفهمی چکاره هست برای تویه امتیازه که توتصمیمت برای ازدواج دودل نباشی. فعلادرحددوست هستی محدودش نکن. امرونهی نکن تادستت بیاداهل دورزدنه یانه. اهلش باشه که راحت ودرست تصمیم میگیری واگه نباشه حرمت خودت رونگه داشتی وکنارت احساس امنیت میکنه. اینکه همش بخوای مواظب رفتارهای بیرونش باشی وکنجکاوی کنی فقط باعث میشه یواشکی ودورارچشمت هرکاری روانجام بده.جوری رفتارکن بفهمه ایمان داری به حرفهاش ومجبورنیست دروغ بگه کم کم بهت وابسته میشه. اخلاقت مهمه که چجوربرخوردکنی باهاش

دقیقا بهونه برای کات کردن چی بگم؟؟؟ 

ببخشید رفتم بخوابم 

بهش بگو ک من زاپاس نیستم ک میری دور دوراتو میکنی اگه کسی رو پیدا نکردی سمت من میای

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم بهرحال یه کم آشناهستی به اخلاقش. درسته؟ باتوجه به شناختی که داری ازش سعی کن بیشترببینیش وسمت خود ...

مرسی عزیزدلم 💓💓💓❤️

عالی بود حرفات 😘😘

دقیقا نباید پیگیر باشم هرچی بیخیال تر باشم بیشتر میاد سمتم اونم زندانی نیست که آزادِ

اگه گیر ندم و اعتماد داشته باشم فکر کنم جذبم بشه 😘

انشالله خوشبخت بشی گلم💜

برگشتم باهاش و باز باهم صمیمی شدیم ولی گاهی میبینم دختر فالو کرده نگران میشم این نگرانی طبیعیه یا شم ...

فکرکنم میره دوراشومیزنه دعوامیکنه بااون‌یکی برمیگرده😑

کاربری ششم خدابده برکت،نی نی یارجونم دیگه شماره ای نمونده برام خداوکیلی😁

رابطش باهات سرکاریه ازاون مسرایی ک فازشون معلوم نیس و ی سرع دروغ میگن:/

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
از کجا میگین؟ 

خداحافظی کن باهاش ثبات نداره 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

ی بار باهاش خیلی مهربون شو ... یعنی دلسوزانه رفتار کنو سعی کن ب حرف بیاریش ببینی چشه اگ میخاست ولت کنه مرض نداشت ک هی بره بیاد احتمالا ی مشکلی داره یا یچیزی باعث میشه نسبت ب تو سست ش ولی اگ مهربون باهاش برخورد کنی چند بار احتمالا جواب بگیری ک چشه ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ب خدا راس میگم حرفمو جدی بگیر.

ت این جیزا خوب میتونم راهنمایی کنم واقن

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑