2777
2789
عنوان

کات کنم یا نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 74 پست
جدی؟؟پس تاثیر داره؟؟ میشه بازم برام بگی چی کارا کنم وقتی اومد؟؟؟ 

هيچي خودت و شاد و سرزنده نشون بده

حتي حرفاي ختده دار و شاد بزن

همين عصبي اش ميكنه و كنجكاو كه شما در نبود اون هم زندگي ميكنين

مثلا از برنامه عا و كاراتون بگين بدونه شما هم اوقات زندگي خودتونو دارين نه اينكه نشسته باشم دائم بهت فكر كنم

گله و شكايتي هم از نبودنش خواستي بكني بگو

ديگه چه خبرا،،نيستي چرا 

بابا ي زنگي ي خبري از خودت بده 

اينا رو شاد بگو انگار داري ب يه دختر ميگي

احساس ناراحتي توي لحن ات نباشه

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هيچي خودت و شاد و سرزنده نشون بده حتي حرفاي ختده دار و شاد بزن همين عصبي اش ميكنه و كنجكاو كه شما ...

مرسی عزیز دلم 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻چشم فقط یه چیزی کات نکنم؟؟؟ اخه یه سری میگن میره دوراشو میزنه و میاد همین منو دو دل کرده... نظر شما چیه... 

میشه یه روش کات بگی چطور تمومش کنم..؟  واقعا ینی میره بهترمن پیدا نمیکنه برمیگرده؟؟؟

عزیزم میره میبینه کسی محلش نمیذاره برمیگرده چون شمارو تو اب نمک خوابونده چجوری مذهبیه و با شما کم و بیش ارتباط داره تو اینستا چت میکنه و میگه که سینگله خیلی محترمانه بگو که نمیخوای باهاش ادامه بدی و برای زندگیت برنامه های دیگه ایی داره اگه دوستت داشته باشه که حتما برمیگرده و میمونه

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
اگه با خونوادش اومده جلو و اگه میخایش بگو دوباره بیاد رسمی ترش کنه ببین چی میگه

اخه خانواده من و خودم گفتیم فرصت بدن همدیگه رو بشناسیم اون که مشکل نداشت حتی میگفت نامزد کنیم...فقط رفتاراش برام مبهمه...

مرسی عزیز دلم 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻چشم فقط یه چیزی کات نکنم؟؟؟ اخه یه سری میگن میره دوراشو می ...

نه كات نكن

ببين براي پسري در موقعيت ايشون دختر زياده 

يكيش هم خودت اينكه انتخاب ميكنه شما باشي نشونه خوبيه

بعدشم در واقع خواستگار ديگه اي فعلا نيس

بذار ايشون بمونه 

روي ايشون سياست زنونه امتحان كن ببين چي ميشه ديگه

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨
عزیزم میره میبینه کسی محلش نمیذاره برمیگرده چون شمارو تو اب نمک خوابونده چجوری مذهبیه و با شما کم و ...

نه خشک مذهب ولی مومنه... اهل نماز و روزه اینا.... 

اخه ببین مگه میشه یه دانشجو پزشکی رتبه برتر رو کسی محل نده؟؟؟ این همه دانشجو پزشکی دختر پرستار کادر درمان رشته های دیگه ینی میگی یکی اینا محلش نداده؟ ؟؟

نمیدونم والا کات کنم یا ن... چون خیلی فهمیده هست و اخلاقی عالیه میترسم کات کنم بعد حتی اگه برگرده هم دیگه مثل قبل نشه دلامون... 

نه كات نكن ببين براي پسري در موقعيت ايشون دختر زياده  يكيش هم خودت اينكه انتخاب ميكنه شما باش ...

ینی شما میگی اینطور نیس که بره دور بزنه کسی نباشه برگرده سمتم؟؟؟؟ نه خواستگار که هست ولی اکثرا یه مشت پسر که فقط تو ظاهرن و دنبال عروسک به جای زن زندگی... این همیشه میگه شاید غیبم بزنه ولی آدم رفتن نیستم دیگه درکش نمیکنم... 

ب نظرم کات کن چون این رابطه ب جایی نمیرسه .....

و هروقت ک دلش میخواد سمتت میاد و این خیلی بده

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

عزیزم بقول خودت خواستگاری کرده وقراره همدیگه روبیشتربشناسید. پسری بااین شرایط وتحصیلاتی که داره حتماقصدش ازدواج بوده که مرحله خواستگاری روانجام داده پس یه تعهدی نسبت به شمااحساس میکنه. سعی کن اگه علاقتون دوطرفس بیشترشناخت پیداکنی ووابستش کنی به خودت. امیدوارم موفق وخوشبخت باشی

عزیزم بقول خودت خواستگاری کرده وقراره همدیگه روبیشتربشناسید. پسری بااین شرایط وتحصیلاتی که داره حتما ...

چطور پسر را میشه وابسته کرد عزیزم اخه همه دوستان میگن میره دورشا میزنه چی کار کنم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😕😢😔چطور علاقه ایجاد کنم یا مثل قبلا باز عاشق بشه؟