2777
2789
عنوان

کات کنم یا نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 74 پست
جدی؟؟تا حالا تجربه داشتین؟ چطوریه مگه؟؟ ؟

ببین دانشجوعای پزشکی همممه چیو راجب هم میدونن.. سر کلاساشون خیلیی راجب اندام جنسی و اینا به راحتی صحبت میشه.. خیلی روشون بهم بازه...هم این مورد هم راجب اینکه گفتی میره دوباره میاد ادم موندنی نیست... این رابطه بالاخره یه روز تموم میشه شک نکن.

بهترین کاری که کردم باور داشتن خودم بود💛🍒🎈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👌🏻👌🏻👌🏻فقط یکم وابسته ام.. 

به یه چیز دگیه وابسته شو مثل کتاب خوندن یا تفریح با دوستان .خلاصه سرتو با چیزای خوب گرم کن 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
برگشتم باهاش و باز باهم صمیمی شدیم ولی گاهی میبینم دختر فالو کرده نگران میشم این نگرانی طبیعیه یا شم ...

دل مریص گرچه ب شخصیت نیست ... اما خب اینطور ک تو میگی شاید مشکلش چیز دیگست ... منم عشقم ی وقتایی با دخترای دیگه تو اینستا میحرفه ...منم اعصابم بهم می ریختو بهش فهموندم ولی متوجه شدم ب هیچ وجه وارد بحثی نمی ش ک اگ من مثلا چتشو بخونم عذاب بکشم ... شاید مثلا راجب چیزی صحبت کنه و ... البته من موافق این اتفاقا نیستم اما حقیقت اینه صحبت با ی فرد غریبه جنس مخالف ی حس دیگه داره ... 

اره میفهمم چی میگی فدات

قربونت خوبه بهش اعتماد نکن ن فقط اون ب هیچ پسری باهاش کات کن زنگ زدم همه این چیزایی ک گفتی تو تاپیک بگو بگو فازت معلوم نیس ک هروق ی جوری فک نکن خرم میفهمم همیشه حرفات دروغه

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
ببین دانشجوعای پزشکی همممه چیو راجب هم میدونن.. سر کلاساشون خیلیی راجب اندام جنسی و اینا به راحتی صح ...

اخه عجیب نیست اومده خواستگاری؟ از نظر راحتی هم که ماشالله دیگه الان همه پسرا وارد هستن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نمیدونم البته حرفاتو قبول دارم 

اوناهم که هستن 👌🏻👌🏻👌🏻

بیخیالش شو به خودت بقبولون که بدردتو نمیخوره و ایندتو تباهه با اون 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
👌🏻👌🏻👌🏻فقط یکم وابسته ام.. 

اگ فک میکنی  این رختی باهاش بودن عذابت میده یا درستش کن یا اگ ننی تونی عوصش کنیو ادمش کنی بزار عذاب وابستگیو ادان تحمل کنی قبل این ک وابسته تر شی ... جدی میگم دختر باید رو مرد بتونه خیلی تاثیر داشته باشه اگ نتونی تاثیر بزاری روش پدرت در میاد چون اغلب نمی فهمن دنیای زنونرو

دقیقا چشم گلم حتما 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

آفرین بهت عزیزدلم💛❤

خوبه زود متوجه میشی😊

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑