2777
2789
عنوان

حسادت شوهر

5503 بازدید | 67 پست

ب نظرتون شوهراتون به بچه هاتون حسودی میکنند ؟؟ من امشب شوهرم رفت سرگوشیم  بعد گف دوماه دیگه عکسم از صفحه برمیداری بچه رو بذاری با یه حسرتی گف عکس دونفره امون بک گراند گوشیم بود

من خودم حسودی میکتم اگر همسرم به بچه بیشتر توجه کنه😂😂ایا اقایون هم این حسو دارن؟؟ بچه ام دوماه دیگه دنیا میاد 😍😍

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا اقایون حسودتر از ما خانوم‌هاهستن ولی نشون نمیدن

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

😃

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

آخی دلم کباب شد برا شوهرت😅😅🤣🤣

دقیقا یبار منم تجربه کردم بهم گفت نکنه بچه بیاری منو فراموش کنی یا بهم بیتوجه بشی

من خیلی خوشم میاد اینطوری حسودی کنن🤩

همون لحظه میرفتی بغلش میکردی دلگرمی میدادی بهش

اگه مامان و بابا هم به نی نی معصوم حسادت کنند پس اون نی نی چقد تو دنیای بیرحم ما تنهاست

ما هر دوتامون، جونمون واسه نی نیمون میره

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒