2777
2789
عنوان

گهواره نوزاد

158 بازدید | 20 پست

سلام دوستان.راهنماییم کنید لطفا.من تصمیم دارم گهواره بکیرم برای نوزاد راستش جای زیادم تو اتاق ندارم باید ابعادش کوچکترباشه .حالا نمیدونم اونیرو بگیرم که میچسبه به تخت خودم یا جور دیگه اش .بعداینکه شما از کجا گرفتین و راضی بودین .ترک بگیرم ایرانی بکیرم .چه مارکی .نمیخوام بیشتراز ۸۰۰ ۹۰۰اینا باشه.

من ترک گرفتم از اینا که میخوره به تخت اما اصلااا استفاده نشد 

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما از اینایی که میچسبه به تختت بگیر

همون کنار مادر

جون اگه دورتادورش نرده باشه مجبور 10 بار تا صد پاشی سرپا بغلش کنی شیر بدی بعد بزاری سرجاش که بیدار نشه

من خیلی پشیمونم کنار مادر نگرفتم

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
عه چرا؟

همش میترسیدم الکی میگرفتم نی نی و تو بغلم 🥰

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم
خب وقتی خوابش میبرد؟

اره همش چک میکردم نفس میکشه 😑

حتما از اینایی که میچسبه به تختت بگیر همون کنار مادر جون اگه دورتادورش نرده باشه مجبور 10 بار تا ص ...

پس کنارمادریش بهتره .حالا میخوام ببینم ایرانی یا ترک.من نمیتونم زیاد بودجه کنم براش

بنطرتون چکارکنم من

۸۰۰ 

۹۰۰ چیز خوب گیرت نمیاد اصلا از طرفی شاید مثل من زیاد هزینه کنی اما اصلا استفاده نکنی بنظرم بیخیالش شو حیفه