2777
2789
عنوان

بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 22 پست
منم یه جا رفتم کرونا رو قبول نداشت یه جا درباره قتل بود چنتا درباره جن و طلسم و اینا خیلی حالم بد بو ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@zahra23456789    پستت ریپ نمیشه خ‍خخخ خداروشکر ک میخندی خودم ک برام غریبه کاربریم پیا ...

چرا ترکیدی عزیزم؟

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
@zahra23456789    پستت ریپ نمیشه خ‍خخخ خداروشکر ک میخندی خودم ک برام غریبه کاربریم پیا ...

😂😂😂😂😂 خودتو نمیشناسی🤣🤣🤣🤣🤣

اون یکی کاربریت که برمیگرده ؟ 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
سر دعوا🥴🤭

😅😅😅👍👍