2777
2789
عنوان

بخندیم

141 بازدید | 22 پست

اون لحظه که مسواک زدی، چراغا رو خاموش کردی، کولر روشنه، اومدی پتو رو کشیدی روت، چندبار چرخیدی تا جای مناسبت رو پیدا کردی و یهو جیش‌ت می‌گیره اونجا شکست پروژه‌ی تکامل نوع بشره😂

🤣

من شخصا به این نتیجه رسیدم که اگر رشد موهای سر دختران اندازه سیبیل هاشون بود الان هر کدوم واسه خودشون گیسو کمندی بودن

🤣

دوستم لپ تاپ میخواست 2روز غذا نخورد براش خریدن

منم یه سری گوشی میخواستم نمیخریدن رفتم تو اتاقم مامانم اومد در رو قفل کرد گفت یه نون خور کمتر ://

🤣

بگو به جون مامانم :

آخرین و موثر ترین شیوه ی راستی آزمایی در مدراس ایران

😂😂😂

🤣

‏یه مدته دیگه هیچ دختری رو با مانتوی i'm queen ندیدم. فک کنم حکومت اینا هم به دلیل جنگ داخلی و دخالت عوامل دربار و بی کفایتی شاهانشون از بین رفت😐😂

🤣

‏شماها وقتی ناراحتین غصه میخورین و بی اشتها میشین؟

من وقتی ناراحتم، در حالیکه دارم زرشک‌پلو با مرغ رو با زیتون پرورده میخورم، اشکامم با کاهوی سالاد پاک میکنم

🤣

‏درس زندگی برای دختران سرزمینم :

وقتی دارین خط چشم میکشین،هیچوقت هیچوقت برای متقارن شدن دو خط چشم ،اون یکی رو ضخیم تر نکنید..

چون اینجوری تا مرحله پاندا شدن پیش میرین🐼😁

🤣

این اولین سالیه که بخاطر کرونا نتونستم برم بالی اندونزی

سالهای قبل بخاطر بی پولی بود😁

🤣

‏توی تابستون باباها وقتی میخوان جلوی دوستاشون کلاس بزارن با صدای بلند میگن:

من از اول تابستون تا الان فقط گذاشتم ۲ ساعت کولر روشن باشه

🤣

سر سفره به بابام گفتم من دیگه میخوام مستقل شم گفت دنگ غذات میشه 12تومن

ترشے رو هم مهمون من بودی.پولش بزار رو میز برو😂😂😂😂😂

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
😂😂

عزیزمواسه امضات صلوات فرستادم 

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🔸اون دختربچه ۱۳ ساله‌ای که احمدی‌نژاد میگفت تو زیرزمین خونشون انرژی هسته‌ای تولید کرده؛ حالا که بزرگ شده نمیخواد واسه ما یه واکسن کرونا تولید کنه؟😀

🔹‏هیچ دختری بخاطر جلب توجه پسرا آرایش نمیکنه و هیچ پسری هم واسه جلب توجه دخترا باشگاه نمیره و تیپ نمیزنه. هردو طرف این کارارو واسه سربلندی و عزت ایران انجام میدن✌️😂

🔸شما هم وقتی تو تاکسی نشستید ولی از مسیری که بلدید نمیره فکر میکنید میخواد بدزدتتون یا فقط من این اینجورم؟🥺

🔹‏ولی این وحشی بافقی هم زندگی سختی داشته! تو خونه میگفتن وحشی بیا شام بخور، وحشی چرا نمیای، وحشی کجا موندی😐😂

🔸وضعيت خواب شبانه ام جورى شده كه ساعت پنج صبح پشه ها با چشم گود افتاده ميگفتن: "داداش نمى خواى بخوابى ما چهار قطره خون كاسب شيم؟"😕

🔹ما بچه بودیم یه نفر کار میکرد پنج نفر میخوردن، الان سه نفر دو شیفت کار میکنیم و هرکدوم تو امور خودش مونده🚶🏻‍♂️

🔸میدونی، تو زندگی همیشه اینجوریه که با یه مسیج از یه نفر میتونی خوشحال ترین فرد جهان باشی و با یه مسیج دیگه از همون فرد میتونی غمگین ترین فرد جهان باشی. مسیج های واریز به حساب و برداشت از حساب از طرف بانک رو میگم😆

🔹قیمت همه چیز که به دلاره، ریال رو فقط برای این نگه داشتن تا دستمزد کارگر و کارمند رو باهاش پرداخت کنن😕

🔸وضع اخبار روزانه:

- واکسن کرونا در فلان جا کشف شد

- واکسنی در کار نیست، مردم منتظر نباشند

- واکسن کرونا ساخته شد

- نه ساخته نشد

- داره میشه

- نشد

- شد🚶🏻‍♂️😐

🆔 @GizmizTel 💯

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین
🔸اون دختربچه ۱۳ ساله‌ای که احمدی‌نژاد میگفت تو زیرزمین خونشون انرژی هسته‌ای تولید کرده؛ حالا که بزر ...

عالی بود 😂

مرسی عزیزانم خیلی خوب بود تاپیکای اینجوری دوست دارم چنتا تاپیک مزخرف رفتم حالم بد بود😘😘

فدات گلم،،خودمم بسکه رفتم تو تاپیکا هی گفتم طلاق بگیر حالم بد شد گفتم یکم شاد شیم

هی گفتی طلاق بگیر؟😐😐😐🤣🤣🤣🤣

اره والا همشون زندگی هاشون داغون بود طفلیا،،من تنها نمیگفتم همه میگفتن😅

سلام عشقولم😍😍😂😂😂😂عالی ام بهتر از این نمیشه🥴🤭 تو چطوری؟؟

سلام عزیزم . 😍 خدارو شکر که خوبی 🙂

منم خوبم الحمدلله 😍

اسم کاربریت رو میبینم غش میکنم 🤣🤣🤣🤣🤣 نسرین ترکیده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792