2777
2789
عنوان

بیایین کمک 😣😣😭😭😭😭

211 بازدید | 27 پست

سلام خانوما من ۱۷ سالمه از بچگی هم شیر زیاد میخوردم قبل از گرونی هم حدودا یه بطری شیر رو در عرض یه روز تمام میکردم بعد گرونی انقدر مامانم دعوام کرد تا دوتا بطری رو درعرض ۳ روز بخورم 😅😅😅 بگذریم من هرشب مسواک و نخ دندون هم میزنم  ولی با این حال تمام دندونام از دم خرابه ! الانم یکیش یه ۷ یا ۸ روزه به عصب رسیده هرچی مسکن میخورم یا سیر میزارم تو گوشم و....فایده نداره راستش از اول بچگیم تا حالا دندون پزشکی نرفتم و الانم نمیتونم برم چون پول نداریم 😑 یعنی پدرم اصلا اجازه نمیده  الانم دارم از درد میمیرم چیکار کنم 😣😭😭😭😭😭 حوله گرم کردم میخک گذاشتم اب نمک قرقره کردم اصلا فایده نداره  مسکن هم فقط روز اول فایده داشت اصلا دردش یهویی شروع شد بدون هیچ علائمی😟😭😭😭😭😭😭😭😭😭  من تو این سن با این همه مراقبت اینجوریم یه ۵ سال دیگه پیرزن میشم 😑 😭😭😭😭😭😭😭 کمک !

فلفل بریز رو دندونت

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به شدت اعتقاد دارم جنس دندون ارثیه هرچی مراقبشم باشی جنسش خوب نباشه سریع خراب میشه یا میشکنه

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...

اسپری سر کننده دندون بگیر فعلا استفاده کن

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

یه تیکه یخ بزار روش اگه دندونات حساس نیس

اکر هس خمیر دتدون نعنایی بزن بیحسش میکنه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

منم ۱۸ سالمه همه دندونامو پرکردم هرماه تو دندون پزشکیم دوتا دندون داشتم سطحی بود تو این کرونا نتوستم ببرم درس کنم رسیده به عصب.ژلوفن بخور من هرروز سه تا میخورم خوب میشه

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
ربطی ب مراقبت نداره یسری جنس دندونا بدع  راهی جز پر کردن نیس

😣😣😣 من الان چجوری دردشو تجمل کنم 😟😭😭😭😭 انیدر دردش زیاده نصف صورتم درد میکنه 😂😤

😣😣😣 من الان چجوری دردشو تجمل کنم 😟😭😭😭😭 انیدر دردش زیاده نصف صورتم درد میکنه 😂😤

برو دکتر خب فعلا مسکن بخور فردا برو

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز