2821
2789
عنوان

بیایین کمک 😣😣😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 27 پست
قرص ارامبخشو پودر کن بزار روش  جنس دندونات اهکیه از زمان تولد اینجوری میشه هر چه قدر هم چیزی ب ...

اصلا زبونم بهش میخوره درد تو بدنم میپیچه انقدر حساس شده 😱😱😱😱😱😱😱 دیگه روحمو جلو چشام دارم میبینم 😰😶

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه تیکه یخ بزار روش اگه دندونات حساس نیس اکر هس خمیر دتدون نعنایی بزن بیحسش میکنه

وای نه خمیردندون که اصلا افتصاحه  فعلا دارم با اب نمک مسواک میزنم 

اصلا زبونم بهش میخوره درد تو بدنم میپیچه انقدر حساس شده 😱😱😱😱😱😱😱 دیگه روحمو جلو چشام دارم میبی ...

اره منم ۵ پایین سمت چپ همینطوره کاملا خورده شده مراقبت نکردم فقط مسواک میزدم مسواک خودش عامل پوسیدگیه بیشتر موادشون تو ایران نامرغوبه

منم ۱۸ سالمه همه دندونامو پرکردم هرماه تو دندون پزشکیم دوتا دندون داشتم سطحی بود تو این کرونا نتوستم ...

اخه (شاید باور نکنی ولی چون از بچگی قرص مرص نخوردم و همیشه با دمنوش و گیاه های دارویی خوب شدم ) قرص میخورم حالمم بد میشه    وای اولین تجربه اولین بار قرص ارام بخش خوردنو  ۳ روز پیش داشتم  😣😣 معدم درد گرفته بود 😮😑

اخه (شاید باور نکنی ولی چون از بچگی قرص مرص نخوردم و همیشه با دمنوش و گیاه های دارویی خوب شدم ) قرص ...

منم اولاش حالم بهم میخورد ولی وقتی درد به ادم فشارمیاره چاره نداری  اونم دندون درد من فقط سرمومیزنم به دیوار😅

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
اره منم ۵ پایین سمت چپ همینطوره کاملا خورده شده مراقبت نکردم فقط مسواک میزدم مسواک خودش عامل پوسیدگی ...

اره منم شنیدم خود خمیر دندون و دهانشویه عامل اصلی خرابی دندونه !

تامیکو بخون  پدرم نمیزاره 😑 خواهر بزرگم بیچاره یه سال درد کشید تا پولاشو جمع کرد رفت دندون پز ...

😐😐خودت برو قرار نیس بهش بگی ک

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

😐😐خودت برو قرار نیس بهش بگی ک

اخه جایی که زندگی میکنیم دهاته باید با ماشین برم 

بعد چجوری برم وقتی پدرم ۲۴ ساعته تو خونس'-'  من تنها اجازه ندارم برم بیرون 😣

اخه جایی که زندگی میکنیم دهاته باید با ماشین برم  بعد چجوری برم وقتی پدرم ۲۴ ساعته تو خونس'-'& ...

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

منم اولاش حالم بهم میخورد ولی وقتی درد به ادم فشارمیاره چاره نداری  اونم دندون درد من فقط سرموم ...

عزیزم 😢😢😢 امیدوارم زودتر خوب شی گلم 😣 

راستی درمورد روغن حنظل یه سرچ بکن من تازه سفارش دادم برسه دستم نتیجه بگیرم میام تاپیک میزنم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز