سلام خانوما من ۱۷ سالمه از بچگی هم شیر زیاد میخوردم قبل از گرونی هم حدودا یه بطری شیر رو در عرض یه روز تمام میکردم بعد گرونی انقدر مامانم دعوام کرد تا دوتا بطری رو درعرض ۳ روز بخورم 😅😅😅 بگذریم من هرشب مسواک و نخ دندون هم میزنم ولی با این حال تمام دندونام از دم خرابه ! الانم یکیش یه ۷ یا ۸ روزه به عصب رسیده هرچی مسکن میخورم یا سیر میزارم تو گوشم و....فایده نداره راستش از اول بچگیم تا حالا دندون پزشکی نرفتم و الانم نمیتونم برم چون پول نداریم 😑 یعنی پدرم اصلا اجازه نمیده الانم دارم از درد میمیرم چیکار کنم 😣😭😭😭😭😭 حوله گرم کردم میخک گذاشتم اب نمک قرقره کردم اصلا فایده نداره مسکن هم فقط روز اول فایده داشت اصلا دردش یهویی شروع شد بدون هیچ علائمی😟😭😭😭😭😭😭😭😭😭 من تو این سن با این همه مراقبت اینجوریم یه ۵ سال دیگه پیرزن میشم 😑 😭😭😭😭😭😭😭 کمک !
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم ۱۸ سالمه همه دندونامو پرکردم هرماه تو دندون پزشکیم دوتا دندون داشتم سطحی بود تو این کرونا نتوستم ...
اخه (شاید باور نکنی ولی چون از بچگی قرص مرص نخوردم و همیشه با دمنوش و گیاه های دارویی خوب شدم ) قرص میخورم حالمم بد میشه وای اولین تجربه اولین بار قرص ارام بخش خوردنو ۳ روز پیش داشتم 😣😣 معدم درد گرفته بود 😮😑
اخه (شاید باور نکنی ولی چون از بچگی قرص مرص نخوردم و همیشه با دمنوش و گیاه های دارویی خوب شدم ) قرص ...
منم اولاش حالم بهم میخورد ولی وقتی درد به ادم فشارمیاره چاره نداری اونم دندون درد من فقط سرمومیزنم به دیوار😅
درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز