2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 21 پست
منم بدن درد چشم درد بیحالی سرفه کم و از بین رفتن حس بویایی و چشایی داشتم بعد ک این علایمم خوب شد سرد ...

عزیزم الان خوب شدین؟ چند روز بیماریتون طول کشید؟ اطرافیانتون هم از شما مبتلا شدن؟ میشه درمورد تغذیه تون توضیح بدین که چی ها خوردین که بهتر شدین. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان خوب شدین؟ چند روز بیماریتون طول کشید؟ اطرافیانتون هم از شما مبتلا شدن؟ میشه درمورد تغذیه تون تو ...

آره گلم خداروشکر خوب شدم بیماریش عجیبه یک روز کامل خوب میشدم فرداش باز سرفه باز خوب میشدم باز سردرد آره پسر ۹ماه م یک روز تب و بی قراری شدید داشت ولی من الان ۳هفته شده که میگذره هیج جا نرفتم یه همه هم اعلام کردم کسی نیادپیشم،غذا سوپ و کباب بلدرچین و کوبیده و مرغ و آب هویج و جوشان ویتامین سی و شربت لیمو و عسل و غرغره آب نمک بود استامینوفنم خودم و پسرم میخوردیم

سلام عزیزم میشه بیاین تاپیکم که درمورد تغذیه کرونایی ها و علایمتون هم بگین، ممنون 

عزیزم

ما دمنوش های گرم مثل چای زنجبیل

دارچین زنجبیل

آویشن و پنیرک و گل بنفشه و برگه به مرتب دم نوش میخوریم

و غذا هم یه وعده ب تج با گوشت یا ماهیچه یا کباب یه وعده سوپ یا آش 

مایعان هم میخوریم زیاد با قرص مولتی ویتامینو...

آره گلم خداروشکر خوب شدم بیماریش عجیبه یک روز کامل خوب میشدم فرداش باز سرفه باز خوب میشدم باز سردرد ...

خداروشکر عزیزم که خوب شدین😍، دکتر دارو هم داد؟ ببخشید که اینقدر سوال میپرسم چون همسر منم مشکوک به کروناس. 

خداروشکر عزیزم که خوب شدین😍، دکتر دارو هم داد؟ ببخشید که اینقدر سوال میپرسم چون همسر منم مشکوک به ک ...

خواهش میکنم دکتر اصلا نرفتم گفتم اگه شدید شد برم که خداروشکر رو پا بودم اونقدر شدید نشد