2789
عنوان

کرونا

252 بازدید | 21 پست

هفته پیش سرما خوردم با سرم یه روز خوب شدم ولی حس بویاییم کاملا از دست دادم وایتکس عطر اسفند اصلا هیچی هیچی حس نمیکنم تنگی نفسم شبا میاد سراغم یعنی کرونا دارم توروخدا راهنمایی کنید😢😢😢😢

واسم دعا کنید💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگه خیلی استرس داری برو تست خون شو بده خیلی گرون نیست، سی تی اسکن هم نشون میده... بعد هم حتی اگه داشته باشین که بهتر شدین و احتمالا خفیف بوده، بیشتر باید نگران اطرافیانتون باشین. الان زیاد بستری نمیکنن مگه بدحالا رو. دارو خاصی هم نداره. مایعات زیاد بخورین. 

دوست منم سرما خورد بویاییشو از دس داد الان دوسه ماهه خوب نشده 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عزیزم اگه خیلی استرس داری برو تست خون شو بده خیلی گرون نیست، سی تی اسکن هم نشون میده... بعد هم حتی ا ...

کی باید احساس خطر کرد؟

من از صبح گلوم درد میکنه گوشهامم درد میکنه انگار گلوم چرک کرده،گلوی پسرم هم انگار چرک داره

بله مطمین باشید  منم بویایی نداشتم ب اضلفه سردرد شدید مثبت شدم

منم بدن درد چشم درد بیحالی سرفه کم و از بین رفتن حس بویایی و چشایی داشتم بعد ک این علایمم خوب شد سردردای بددددی میگرفتم ک گلاب ب روتون بالا میوردم شما تست چی دادین؟

کی باید احساس خطر کرد؟ من از صبح گلوم درد میکنه گوشهامم درد میکنه انگار گلوم چرک کرده،گلوی پسرم هم ...

نمی دونم عزیزدلم. ولی آز خون نشون میده تو شهرما 110 تومن قیمتشه . بعد ازون که اگه فاکتورها مثبت بشن سی تی اسکن از ریه و تست حلق و بینی هم نشون میده .