2777
2789
عنوان

ختم نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 478 پست
قبول باشه گلم، الهی حاجتت روا بشه گلم 😍 😍 😍 😍 😍 

ان شاءالله 

همچین شما خانوم گل😙😙😙😙

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍
الهی که خواهرات سفید بخت بشن، زندگیت پر از شادی و ارامش حاجتت روا گلم

ممنونم  تا کی وقت دارم عزیزم

شما هم حاحت روا باشید انشالله

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

165 بار این دعای عظیم به لطف شما دوستان خونده شد، الهی خدا به حق آیه های قرآنش حاجت دل همتون بده🌹🌹🌹🌹

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
خانمی دیگه عزیزدلم خانمی ازت میباره  با قلب مهربونی که تو داری هر چی ازت تعریف کنم کمه   ...

سحر جان اینقدر ازم تعریف میکنی پررو میشما😂😂

نه بابا اش دهن سوزی ام نیستم😐😐مهربون جانم. خوبی و خانومی از خودته ک منم این مدلی میبینی ممنونم از محبت بی دریغت❤❤😍😍😍🌷🌷🌷🌷

ممنونم  تا کی وقت دارم عزیزم شما هم حاحت روا باشید انشالله

وقت مشخص نکردم گلم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
قبول باشه گلم😚😚😚❤حاجتت روا

ممنون همچنین🌹💝🏵😍

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ممنون ازتاپیک خوبتون 🙏🙏من هم ۳تا ختم نادعلی برمیدارم به نیت سن خانم رقیه خاتون که ارادت خاصی دارم بهشون انشالله حاجت روایی هممون🤲💖🤲💖🤲💖🤲💖🤲💖🤲💖🤲💖🤲💖🤲💖🤲💖

قربونت برم عزیزم دشمنت شرمنده منم یه عالمه دوسِت دارم دختر مهربون     اتفاقا صبح بودم ع ...

اینجا مجازیه عزیزدلم به دل نگیر دنیا دو روزه ارزش ناراحتی نداره😊

ای جانننننم😍😍😍😍😍چقدر عالی چقققققددددرررر عالی ماشاءالله لاحول و لاقوت الا باالله العلی العظیم به این شیوه تربیت شما ک از همین الان با ائمه اشنا هستن خدا حفظش کنه براتون😊😊😊

منم دوستتون دارم مهربونم شما خیلی زیاد به من لطف دارین خیلی خیلی🌷🌷🌷🌷❤❤❤❤

سحر جان اینقدر ازم تعریف میکنی پررو میشما😂😂 نه بابا اش دهن سوزی ام نیستم😐😐مهربون جانم. خوبی و خ ...

خواهش میکنم

اتفاقا من الکی از کسی تعریف نمیکنم

هر چی از خوبیات بگم کم گفتم   

خوش بحال همسر آیندت و خانوادش که همچین گلی قراره عروسشون بشه

برای حاجت دل شما @پفسه   @آنخماهو_وشرکا   @الناخانووووووم   @گلزعفرون & ...

میشه واسه منم بخونی؟ 😔

من دوماه شوهرم رفته. دعام کنید بیاد دنبالم منم واسه اونایی ک دعام کردن  و لایک کردن یا پیام گذاشتن تو نماز شبم دعاتون میکنم