2777
2789
عنوان

ختم نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 478 پست
اینجا مجازیه عزیزدلم به دل نگیر دنیا دو روزه ارزش ناراحتی نداره😊 ای جانننننم😍😍😍😍😍چقدر عالی چق ...

نه عزیزم به من توهین نکردن فقط صبح یه خانمی تاپیک زد که زن همسایمون خودشو از ساختمان پرت کرده پایین منم بدو بدو رفتم تاپیکش فهمیدم دروغ گفته سوالش در مورد خرید بسته اینترنت بود

عزیزم من سابقه تپش قلب دارم یه مدتم قرص مصرف میکردم زود استرسی میشم و قلبم یجوری میزنه که صداشو میشنوم

اینا حق الناسه و دروغ گفتن هم زشته اگر سوالی دارن عادی بپرسن دوستان بلد باشن حتما جواب میدن

حالا من هیچ...

اینجا خانم باردار هست و استرس براشون بده

یکی هم اومد از من دفاع کرد که استارتر پرید بهش و تاپیک رو قفل کرد 

دروغ گفتن واقعا زشته...

ممنون ازتاپیک خوبتون 🙏🙏من هم ۳تا ختم نادعلی برمیدارم به نیت سن خانم رقیه خاتون که ارادت خاصی دارم ...

فدات عزیزم، انشاالله حاجتت روا گلم

زندگیت غرق ارامش😍😍😍😍

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه واسه منم بخونی؟ 😔 من دوماه شوهرم رفته. دعام کنید بیاد دنبالم منم واسه اونایی ک دعام کردن  ...

عزیزم 2 تا به نیت حاجت دلت میخونم گلم

خودتم شرکت کن، الهی حاجتت روا بشه، دلت شاد

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

من یدونه میخونم 🌹🌹ازکی شروع کنیم؟

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
شکسته نفسی میکنی گلم خوبی از شماست نه بنده😚😚😚😚❤🌷🌷💕💕💕

فدای تو ،محبت داری😘😘❤🌹

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

منم ۷ بار میخونم دو تا حاجت دارم خدا کنه برآورده بشه

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
عزیزدلم من ک کاری نکردم اخه شرمندم میکنی هاااا☹☹☹☹☹☹انشاءالله ایندفعه خدا پای حاجاتتو امضا بزنه به ح ...

نگو عزیزدل همین که صدام کردید و بابت دعاهای قشنگتون یک دنیا ممنونم.😍😍😍😍😚😚😚

من یدونه میخونم 🌹🌹ازکی شروع کنیم؟

قبول باشه گلم

از همین الان عزیزم