2777
2789
عنوان

ختم نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 478 پست
ممنون عزیزدلم تروخدا برا منم دعا کنید منم یکی میخونم برا حاجت روایی همتون🤲💖🌱

قبول باشه گلم، الهی حاجتت روا

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مرسی که صدام کردی تا کی وقت داریم من ۲۰بار میخونم وقتشم بهم بگید

وقت مشخص نکردم، الهی حاجتت روا، دلت شاد 😍 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
من ۷ تا میفرستم به نیت رفع مشکل برادرم .برای شما هم دعا میکنم لطفا برای من دعا کنید که مشکل برادرم ح ...

اتفاقا شمارو خاطرم بود عزیزم انشاءالله به زودیِ زود مشکل برادرت حل میشه گلم😊😊😊❤❤❤قبول باشه🌷

سلام عزیزدلم خوبی؟ وقت خاصی نداره انشاءالله قبول درگاه حق قرار بگیره🌷🌷🌷💕 انشاءالله ب زودی حاج ...

مرسییییی عشقققق دنیاااا مهربوووون خانوووووم یه دنیا ممنون صدام زدی پس تا اخر هفته ۵۰بار میخونم به نیت حاجت روایی همه و اسی و یه بخت عالللیییی برای تو دوست خوب و مهربونم ❤👭👭💋❤💞💞💓💓💞💞💗💖💕

من ۷ تا میفرستم به نیت رفع مشکل برادرم .برای شما هم دعا میکنم لطفا برای من دعا کنید که مشکل برادرم ح ...

عزیزم قبول باشه، 5 تا صلوات برای حاجت دل برادرت میفرستم

سلام سحرجانم من خوبم به لطفت.شما خوبی؟کجایی چند روزی کم پیدا شدی؟پسر گلت چطوره؟😊 وااااای ممنونم از ...

قربونت برم عزیزم دشمنت شرمنده

منم یه عالمه دوسِت دارم دختر مهربون   

اتفاقا صبح بودم عزیزم از یکی ناراحت شدم یکم قهر کردم مثلا     

رضا هم خوبه گلم بچم فقط نقاشی امام میکشه عاشق امام حسین تا حالا چند تا دفتر نقاشی کشیده همشون فقط امام حسین و حضرت علی اصغر و ...

فداتشم عزیزدلم خیلی به ما لطف داری ان شاءالله خیر از دنیا و آخرت ببینی

خدا به مادرت سلامتی بده ان شاءالله

اتفاقا شمارو خاطرم بود عزیزم انشاءالله به زودیِ زود مشکل برادرت حل میشه گلم😊😊😊❤❤❤قبول باشه🌷

فدات بشم مهرررربونم خدا بهترینها رو بهت بده نازنینم

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪
مرسییییی عشقققق دنیاااا مهربوووون خانوووووم یه دنیا ممنون صدام زدی پس تا اخر هفته ۵۰بار میخونم به نی ...

عزیزدلم من ک کاری نکردم اخه شرمندم میکنی هاااا☹☹☹☹☹☹انشاءالله ایندفعه خدا پای حاجاتتو امضا بزنه به حق ابروی حضرت زهرا

به بزرگی خودش انشاءالله به زودی حاجت روا میشی

مرسی از دعای قشنگت گل من😍😍😍😚❤❤❤

پس من واست ۵ تا سوره ضحی میخونم ک زودی حاجت دلتو بگیری دختر مهربون و گل و عزیز😍😍😍😍😍😍😍ممنونم ک منو دوست خودت میدونی😊😍😍😍🌷🌷🌷🌷🌸🌸🌸❤❤❤❤❤❤💕💕💕💕💕💕💕💕

پس بنویسید ۵۰تا عاشق نادعلی کبیرم به شدت دوس دارم این دعا رو 😍😍

الهی خیر ببینی گلم، الهی حاجتت روا عزیزم