2777
2789
عنوان

«شعر ٢»

| مشاهده متن کامل بحث + 18215 بازدید | 2686 پست
عشق آتش بود و خانه خرابی دارد...

زنده راتا زنده است باید به فریادش رسید

وگرنه

برسنگ مزارش آب پاشیدن چه سود

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
"جاده" بهترین تسکین است ... آدم تمامِ دردهایش را فراموش می کند ! انگار سرتاسرِ اتوبان ها ، گردِ بی ...

دوست داشتنِ آدمها مثله رانندگی کردن در جاده است!

قابل پیش بینی نیست چ میشود!

تعدادی راه را گم میکنند و منصرف میشوند و دور میزنند و بر میگردند سر جای اولشان!

بعضی دیگر اشتباهی وارد اتوبان یک طرفه ای میشوند 

ک دور برگردان ندارد!...

نه میتوانند توقف کنند نه میتوانند دور بزنند ...!

دسته ای دیگر سقوط میکنند از جاده ..!

و ب دره ی عشقِ یک طرفه می افتند و روحشان مرگِ مغزی میشود...!

و بالاخره 

اندکی 

از 

آدمها 

ب 

مقصد 

میرسند...!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دوست عشق زیباست با یار بیقراری

از دوست درد ماند و از یار یادگاری

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

درسرم نیست

بجز حال و هوای تو و عشق

شادم از اینکه

همه حال و هوایم تو شدی

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

😍😍😍✋ دوستی فصل قشنگیست پر از لاله سرخ دوستی تلفیق شعور من و توست دوستی رنگ قشنگیست به رنگ خ ...

ملکه عشقم  

تورا دوست دارم
بدون آن که علتش را بدانم
محبتی که علت داشته باشد
یا احترام است یا ریا …

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

با دوست عشق زیباست با یار بیقراری از دوست درد ماند و از یار یادگاری

ملکه جانم  چه شد در من نمی دانم
فقط دیدم پریشانم
فقط یک لحظه فهمیدم
که خیلی دوستت دارم …

ملکه عشقم     تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام ا ...

لطف داری خوشکل خانوم😍✋

بتا هلاک شود دوست در محبت دوست
که زندگانی او در هلاک بودن اوست

مرا جفا و وفای تو پیش یکسان است
که هر چه دوست پسندد به جای دوست نکوست

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

پونزده سالم بود که عاشق شدم

از دبیرستان که برمیگشتم♥️توکوچه افتاد دنبالم ویهو دلم براش رفت 🍃

اسم انتخاب کردیم واسه دخترمون؛(طلا)

گفتم اگه پسربشه چی؟گفت مگه دسته خودشه پسربشه؟باید دختر بشه شکل توبشه عین عروسک بشه باموهای طلایی 👑میگفت دوست دارم صداش کنم طلای موطلایی 🍃

میگفت دوست دارم پارچه ی گلدار بخرم خیاط  براتون لباسای شکله هم بدوزه

اصلا میخوام خوده خوده توباشه!  دوست دارم ازت دوتا باشه

یدونه کمه ازتو!! ❤

حالا یه دختر موطلایی دارم که هرچی باباش اصرارکرد اسمشو بذاریم باران گفتم نه

اسمش طلاست،طلای موطلایی

لباسای شکل هم داریم من وطلا

خوده خودمه! شکل خودم! انگار دوتا ازمن توخونه هست

ولی سالهاست که نمیدونم توکجایی ..!!🍁

.

#محیا_امیری

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊
وانگَه که به تیرَم بِزَنی؛ اول خبرم ده! تا پیشتَرَت بوسه دَهَم دست و کَمان را... سعدی#  

فرقی نمی‌کند
پنجه طلایی آفتاب باشد
یا انگشت‌های خیس باران
این پنجره دیگر
جواب سلام آسمان را نخواهد داد
وقتی قرار نیست
تو از این کوچه بگذری

لطف داری خوشکل خانوم😍✋ بتا هلاک شود دوست در محبت دوست که زندگانی او در هلاک بودن اوست مرا جف ...

یا مشکل ارسال پیام از دل ما بود
یا منبع گیرنده ی قلب تو خراب است

زاییده ی دردیم و به بار آمده ی عشق
در مکتب ما عشق فقط حرف حساب است

یک جمله بگو دلبرکم حرف دلت چیست
عاشق شده این شاعر و دنبال جواب است

پونزده سالم بود که عاشق شدم از دبیرستان که برمیگشتم♥️توکوچه افتاد دنبالم ویهو دلم براش رفت 🍃 اسم ...

دلم پوکید برای جمله ی آخر 😥

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......