2777
2789
عنوان

«شعر ٢»

| مشاهده متن کامل بحث + 18214 بازدید | 2686 پست
دل بسته‌ام از همه عالم به روی دوست وز هر چه فارغیم، به‌جز گفتگوی دوست ما را زمانه دل نفریبد به ...

در واقع بوی تو آروم منه 

حتی پاسبونی اون موی تو قانون منه   

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بر ماجرایِ خُسرو و شیرین قَلَم کشید؛ شوری که در میانِ مَنَست و میانِ دوست... #سعدی ‍ 

اگر آمدی
خبرم کن
در خانه بمانم
که از اندوه نمیرند
شمعدانی‌های منتظر و ماهی‌های حوض
و لبخندی که به شوق بر لبانم می‌بندد
که تو بیایی و کسی خانه نباشد

دل به دلم که ندادی

پا به پایم که نیامدی

دست در دستم که نگذاشتی

سر به سرم دیگر نگذار که قولش را به بیابان داده ام

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
به حرمت نان و نمکى که با هم خوردیم نان را تو ببر که راهت بلند است و طاقتت کوتاه نمک را بگذار برا ...

باید
تو را در سفره گذاشت
کنار نان و نمک!
تــو
برکت خانه‌ای

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلام ملکه سایت      

سلام خانوم خانما😍✋

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
یکی از روزهای چهل سالگیت در میان گیر و دار زندگی ملال اورت لابه لای البوم عکس هایت عکس دختری مومشکی ...

خندم گرفت

تلخخخخخخخخخخخخخخ ک

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

در واقع بوی تو آروم منه  حتی پاسبونی اون موی تو قانون منه    

به همان قدر که چشم تو پر از زیبایی است😍😍✋
بی تو دنیای من ای دوست پر از تنهایی است

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

فکر تو عایق سرمای من است

فکر کردم به صمیمیت تو، گرم شدم

خنده کن خنده که با خنده تو

آفتاب از ته دل می‌خندد

شرم در چهره من داشت شقایق می‌کاشت

سفره انداخته بودیم و کنارش با هم

دوستی می‌خوردیم

حرف تو سنگ بزرگی جلوی پای زمستان انداخت

باز هم حرف بزن

اگر آمدی خبرم کن در خانه بمانم که از اندوه نمیرند شمعدانی‌های منتظر و ماهی‌های حوض و لبخندی که به شو ...

وانگَه که به تیرَم بِزَنی؛ اول خبرم ده!
تا پیشتَرَت بوسه دَهَم دست و کَمان را...
سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
در واقع عاشق شکل ماهتم    

دیگه خجالتو کشیدم سریع ♀‍🤦♀‍🤦♀‍🤦♀‍🤦😂😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

به همان قدر که چشم تو پر از زیبایی است😍😍✋ بی تو دنیای من ای دوست پر از تنهایی است

ملکه جانم  

ای عشق همه بهانه از توست

من خامشم این ترانه از توست

من اندوه خویش را ندانم 

این گریه‌ی بی‌بهانه از توست

من می‌گذرم خموش و گمنام آوازه‌ی جاودانه از توست

چون سایه مرا ز خاک برگیر کاینجا سرو آستانه از توست

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

باید تو را در سفره گذاشت کنار نان و نمک! تــو برکت خانه‌ای

دست مرا بگیر
که باغ نگاه تو
چندان شکوفه ریخت که هوش از سرم ربود
من جاودانم
که پرستوی بوسه‌ات
بر روی من دری ز بهشت خدا گشود
اما چه می‌کنی
دلی را
که در بهشت خدا هم
غریب بود؟!

ملکه جانم     ای عشق همه بهانه از توست  من خامشم این ترانه از توست من اندوه خویش ر ...

😍😍😍✋

دوستی فصل قشنگیست پر از لاله سرخ
دوستی تلفیق شعور من و توست
دوستی رنگ قشنگیست به رنگ خدا
دوستی حس عجیبیست میان من و تو