2777
2789
عنوان

«شعر ٢»

| مشاهده متن کامل بحث + 18213 بازدید | 2686 پست

@nafiseh133   

مرسی ب یادم بودی خوشگلم نت نداشتم دیروز کلا نبودم

گمان می کنم هر آدمی

باید پشت پنجره ی اتاقش،

یک گلدان گل شمعدانی داشته باشد،

که هر بار گلهایش خشک می شود و دوباره گل می دهد،

یادش بیفتد که روزهای غم هم

به پایان خواهند رسید!

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از آنید_پ خبر داری ؟؟؟؟

امروز روز قشنگی میشود

اگر هنر اینو داشته باشیم که قشنگ زندگی کنیم

زیبا بنگریم

و نفس بکشم

و جز زیبایی نبینیم

چون، اعتقاد به خدا زندگی را زیباتر میکند

@hadis133  

از دیگران شکایت نمی کنم

بلکه خودم را تغییر می دهم،

چرا که کفش پوشیدن راحت تر از

فرش کردن دنیاست.

مبارزه انسان را داغ می کند

و تجربه انسان را پخته می کند!

هر داغی روزی سرد می شود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمی شود!

دلـم یه کربـلا میخواهد...

بغض هایم را گذاشته ام بین الحرمین بشکنم...

درد و دل هایم را گذاشته ام برای امام حسین بگویم...

نگاهم را کنار گذاشته ام برای دیدن شش گوشه...

کم تر صحبت میکنم،

می ترسم انجا برای حسین حسین گفتن

کم بیاورم...

من که ندیده ام...

من که نرفته ام...

می گویند بین الحرمین عجب

صفایی دارد...

می گویند هوایش عطر

بهشتی دارد...

میگویند...

سکوت می کنم،

خسته ام از می گویندها...

دلم یک نقل قول از خودم در وصف کربلا میخواهد..

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
امروز روز قشنگی میشود اگر هنر اینو داشته باشیم که قشنگ زندگی کنیم زیبا بنگریم و نفس بکشم و جز زی ...

بله روز قشنگیه واقعا

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
نازنین امد دستی به دل ما زدو رفت  رویایی بود که فقط در زدو رفت

نازنین امد دستی به دل ما زد و رفت

رویایی بود که فقط در زد و رفت 

نازنین امد صدایم کرد و رفت

پشت یک جانم بگوْ ،

رهایم کردو رفت

کور و کر بودم که امد نازنین 

بی مروت عاقل ‌و فهمیده ام کرد و رفت 

یک‌ جوابی ماند بر کنج دلم 

امدو غرق چرایم کرد و رفت !!!!

اینم شعر چالش من 

وفا🤗

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘

سلام دوست عزیز.خوب هستید.امیدوارم خوب، سرحال و سلامت باشی. می خواستم نظرتو در مورد این استخرهای بادی بچه ها که یکی از دوستان گذاشته بدونم. اینم لینکشه.ممنون.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4424167/کدوم-قشنگه?postId=138334575

سلام دوست عزیز.خوب هستید.امیدوارم خوب، سرحال و سلامت باشی. می خواستم نظرتو در مورد این استخرهای بادی ...

سلام خواهر جان، ممنونم، همچنین عزیزم، چشم حتما🌹🌹🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

زندگی تلخ تر از زهر بود گر تو نباشی 

بعد از این مرده حسابم کن و بگذار بمیرم 

گرچه عشق تو سرابی ست فریبنده و سوزان 

دل خوش ای مه به سرابم کن و بگذار بمیرم 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

کمی خسته

کمی از یادها رفته                                                                                                   

خدا هم ترکمان کرده

خدا دیگر کجا رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲