2777
2789
عنوان

«شعر ٢»

| مشاهده متن کامل بحث + 18214 بازدید | 2686 پست

یک عمر باید بگذرد

تا بفهمیم بیشتر غصه هایی که خوردیم

نه خوردنی بود نه پوشیدنی،

فقط دور ریختنی بود

و چقدر دیر می فهمیم که

زندگـی همین روزهاییست که

منتظـر گذشتنش هستیم !

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجبــــ وفـــایـــی دآرد این دلتنگــــی…

تنهـــــاش که میـــذآریـــی میــری تو جمـــع و کلّی میگـــی و میخنــــدی…

بعد کـــه از همه جـــدآ شدی

از کـُنـــج تآریکـــی میآد بیرون

می ایستـــه بغـــل دستــتــــ …

دســتـــ گرمشـــو میذاره رو شونتــــ

بر میگـــرده در گوشــتـــ میگـــه:

خـــوبــی رفیـــق؟؟!!

بـــآزم خودمـــم و خـــودتــــ …

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

دلــگیرم   از دنیــــا و روزگــــارش   از بــی کسـی هــــا و سکــوت هــــا   ایــن منــم 

کـــه اینگــونـه خســتـه ام   منــی کـــه همـیشــه خــوب بــودم و خنــدان   منــی 

کـــه خنـــده هـــایم مثـــالی بـــود بــه مثــال ضـرب المثــل   نمــی تــوانی بفــهمـی 

و البــته عجیــب هــم نیـســت بــــرایـم   چـــون “تـــــو” ، “مــــن” نیســـتـی   پـــس 

لطــفا قضـــاوتـم نکــــن …

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

هيچوقت رازت رو به كسى نگو ..

وقتى خودت نميتونى حفظش كنى چطور انتظار دارى بقيه برات راز نگه دار باشن؟ ..

👌🎲💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
یک عمر باید بگذرد تا بفهمیم بیشتر غصه هایی که خوردیم نه خوردنی بود نه پوشیدنی، فقط دور ریخت ...

مرضیه اینو قاب کن بزار جلو چشات روزی صد بار بخون 

@ماه_تنها

خداروشکر ک اسمتم غمگینه تگ نمیشه هیچوقت 😂😂😂😂

ردپاهایم را پاک میکنم

به کسی نگویید

من روزی دراین دنیا بوده امخدایا!

میشود استعفا دهم؟؟!

کم آورده ام...

دعايی زیبا از بابا طاهر :

خدایا دانشی ده ،غم نگیرم .

بده آرامشی ،ماتم نگیرم .

خدایا ازشهامت بی نصیبم،

شهامت ده که آرامش بگیرم.

خدایا ، این تفاوت بر من آموز.

که در گمراهی مطلق نمیرم.

ابرها به آسمان تكيه ميكنند، 

درختان به زمين و 

انسانها به مهرباني يكديگر...

گاهي دلگرمي يك دوست ، چنان معجزه ميكند كه انگار خدا در زمين كنار توست.

جاودان باد سايه دوستانيكه شادي را علتند نه شريك،

و غم را شريكند نه دليل

مرضیه اینو قاب کن بزار جلو چشات روزی صد بار بخون  @ماه_تنها خداروشکر ک اسمتم غمگینه تگ نمیشه ...

تگ میشد 

اسمم برازندم بود 

زندگی دیکته ای نیست

که آن را به ما خواهند گفت!

زندگی انشایی است 

که تنها باید خودمان بنگاریم؛

زندگی می چرخد...

چه برای آنکه میخندد،

چه برای آنکه میگرید...

زندگی دوختن شادی هاست...

زندگانی هنر هم نفسی با غم هاست...

زندگانی هنر هم سفری با رنج است...

زندگانی یافتن روزنه در تاریکی است..👉👌🔮🔮

به اندازه وسعت تمام دلتنگی های عالم

شیشه قلبم آنقدر نازك شده

كه با كو چكترین تلنگری میشكند

دلم می خواهد فر یاد بزنم

ولی واژه ای نمی یابم

كه عمق دردم را در فریاد منعكس كند

فریادی در اوج سكوت

كه همیشه برای خودم سر داده ام

دلم به درد می آید

وقتی سر نوشت را به نظاره مینشینم

كاش می شد پرواز كنم

پروازی بی انتها تا رسیدن به ابدییت...

هـنــــوز هــــــم از بـــــازے ڪــــلاغ پــــــر مـــــے تــــــرســـــم . . .

مــــے تـــــرســــــم ڪــــــــﮧ بــگــــــویـــــــم رفــــــاقـــــت . . .

آروم بــگـــــــویـــــــے پـــــــــر