2777
2789
عنوان

«شعر ٢»

| مشاهده متن کامل بحث + 18215 بازدید | 2686 پست
چرا ،خون رو با خون میشورید ؟! درسته کسی به ما ظلمی کرده ولی کی بوده که اون شخص رو به حریم خودش راه د ...

دنیای ادما بیشتر شبیه جنگله 

بره باشی برات گرگ میشن 

ادم میشه شبیه خودشون ، من میگم شبیه خودشون باش 

اره من از چنین فردی متنفرم ولی الان دنیا اینجوریه

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیای ادما بیشتر شبیه جنگله  بره باشی برات گرگ میشن  ادم میشه شبیه خودشون ، من میگم شبیه ...

خب به نظر من شما میتونید از بعضی آدما دوری کنید ،اگر این طور بود خیلی از شاعر ها و نویسنده ها و.... طبق نظریه شما باید قاتل میشدن ،غم مثله سمباده هست که روح انسان رو صیقل میده اما نحوه برخورد شما با غم و دوری هم به اون جهت میده ،بعضی ها غم رو به نفرت تبدیل میکنن ،بعضیا کنار میان ،بعضیا عبرت میگیرن ،امیدوارم حال دلتون همیشه خوش باشه✨✨

حالا بیا من و بخور  تفنگ از کجا گیر بیارم بزنمت 😂😂 خداییش بد رفتی تو مخم یعنی ببینمت ی گوله ...

تو اومدی افسرده شدی ؟؟

ادمای مجازی باهات اینکارو کردن ؟؟

پس من چی بگم ؟؟

من ادمای واقعی اینکار رو باهام کردن 

مگه من شاد نبودم ؟؟

مگه از ته دل نمی خندیدم 

گناه من چی بودمهسا ؟؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
اهاااااا ، پس وقتی بوده و حس و دردشو کشیدین و اون لحظه حس یه بیگناه بیچاره رو داشتین که به ناحق ظلم ...

برای اینکه خالی  شم 

برای اینکه هیجوره اروم نمیشم 

چون همه همینجورن ، همه خودخواهن ، همه به خودشون فقط فکر می کنن

نرود میخ اهنین در سنگ 🤦‍♂️🤕

اره نمیره ،،، چون اونا کردنش سنگ 

اینم نتیجه ی ده سال سختیه 

نه  دیگ حیفه من کلی هزینه سنگ قبر کردم ک تو بیای لا اقل بیا یه فاتحه بده

من خیلی وقته مردم فقط دیر دارن خاکم می کنن

برو بابا  باید دردای جفتمون و بزاریم رو ترازو ببینم کدوم طرف سنگینی میکنه  من الان ی زند ...

ول کن مهسا 

خیلی چیزا رو نمیشه گفت 

@benimai     @دختربارونی66     پستاتون رو نخونده بودم پاک کردین

والا همه رو ریپ کردی🤔 فکر کنم میخواستی دوبار بخونی 😂😂

دیگه شرمنده حک کن تو قلبت 

اعتصامی و ننداز ب جونِ من خدا خیرت بده 🤕

همین الانشم داره کابوس میبینه 😜