2777
2789
عنوان

کلومفین..

343 بازدید | 22 پست

خانمها کلونفین سر خود خوردم....نگین چرا حالا که خوردم...ول کنین...

یعنی میشه باردار شم....وای چی میشه خدا جون بادار شم...

کیا سر خود خوردن چند بار اقدام کردن روز چندم...

از یه طرفم میترسم نکنه کیست بگیرم...

وای خدا نکنه...تا دیروز تخمکام باد کرده بودن...

امروز خوبن....ولی اون ۵ روزی که مصرف میکردم دیونه شده بودم...به شدت عصبانی نمیدونم برای کلومفین یا نه؟؟

میشه برام یه صلوات بفرستین خدا منو ببخشه..بهم یه نی نی بده...کلومفین کارشو درست انجام بده..

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم در کل لتروزول بهتر کلومفین . ریسک اینکه کیست بشه در کلومفین بیشتره برا من که اینجوری بود ببین عرق رازیانه بخور که اگه هم کیست بخواد بشه جلوشو بگیره هم تاثیر داره

الا بذکر الله تطمئن القلوب  امیدوارتر از قبل قویتر از همیشه پیش میرم به زودی تیکر بارداری میذارم ان شاءالله
من سر خود خوردم باردار شدم... پنج تا خوردم از دوم پریودی تا هفتم شبی یکی خوردم... 

دعا کن منم بشم....من از ۵ پری دوتا ده پری خوردم...

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
سلام عزیزم در کل لتروزول بهتر کلومفین . ریسک اینکه کیست بشه در کلومفین بیشتره برا من که اینجوری بود ...

من سه دوره لتروزول خوردم جواب نگرفتم...این ماه کلومفین خوردم....

دعا کن منم بشم....من از ۵ پری دوتا ده پری خوردم...

الان چند پری هستی عزیزم ؟

الا بذکر الله تطمئن القلوب  امیدوارتر از قبل قویتر از همیشه پیش میرم به زودی تیکر بارداری میذارم ان شاءالله
الان چند پری هستی عزیزم ؟

من الان ۱۳ پری هستم دوبار اقدام کردم....شوهرم این روزا اعصابش خورده زیاد اقدام نمیکنه....فکرش مشغوله

من سه دوره لتروزول خوردم جواب نگرفتم...این ماه کلومفین خوردم....

منم سر خورد لتروزول دادم میخورم با متفورمین فکر کنم قندمو میاره پایین همه ش بی حال میشم من هفت هستم  دیگه خسته شدم از انتظار این ماه میخوام اقدام کنم باز 

من الان ۱۳ پری هستم دوبار اقدام کردم....شوهرم این روزا اعصابش خورده زیاد اقدام نمیکنه....فکرش مشغوله

کاسنی برای مرد خوبه اگه اعصابش خرد باشه رو کیفیت اسپرم تاثیر میذاره حواست باشه منم همه منتظر موندنم بخاطر همین استرس و تنش کار همسرمه

عزیزم ان شاءالله که خبر خوبو میدی بهمون فقط از اعصاب خردی همسرت مواڟب باش تو استرس و ناراحتی نداشته باشی که خیلی تاثیر داره❤

عزیزم ان شاءالله که خبر خوبو میدی بهمون فقط از اعصاب خردی همسرت مواڟب باش تو استرس و ناراحتی نداشته ...

من خودم زدم به بیخیالی...

ولی چون هنه تو خانوادمون بزرگ و کوچک نی نی دارن..من میرم پیششون خجالت میکشم...سنم از اونا زیاده....ولی دست خالی هستم...خدا کنه منم این ماه مامان شم....زندگیم یکم خوب شه..

من خودم زدم به بیخیالی... ولی چون هنه تو خانوادمون بزرگ و کوچک نی نی دارن..من میرم پیششون خجالت میک ...

خجالت چی آخه خواست خداست حالا فکر کن هر بار که میبینیشون بهت تیکه بندازن همین ی ربع پیش به همسرم گفتم که دیگه دادم کم میارم 

من خودم زدم به بیخیالی... ولی چون هنه تو خانوادمون بزرگ و کوچک نی نی دارن..من میرم پیششون خجالت میک ...

ان شاءالله که میده عزیزم چند ماه اقدامی؟