2777
2789
عنوان

کلومفین..

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 22 پست
خجالت چی آخه خواست خداست حالا فکر کن هر بار که میبینیشون بهت تیکه بندازن همین ی ربع پیش به همسرم گفت ...

من ادم سردی هستم تو رابطه از وقتی بچه میخوام...اینقدر به سمت شوهرمم میرم برای رابطه..که فک میکنم اون خسته شده....دلم میخواد زود زود رابطه داشنه باشیم شاید بگیره...ولی الان که فک میکنم میگم تا خدا نخواد نمیشه..دیگه دهنمو درگیر رابطه برای بچه نمیخوام بکنم..

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
ان شاءالله که میده عزیزم چند ماه اقدامی؟

من نزدیک سه سال هست...شما میگین چند ماهی...

ولی یک سال جدی هست

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نزدیک سه سال هست...شما میگین چند ماهی... ولی یک سال جدی هست

خدا رو به پهلوی شکسته حضرت بتول قسم میدم دل مارو شاد کنه من دیگه خسته شدم از زخم زبون و افاده هایی که با بچشون واسه من میزارن 

الا بذکر الله تطمئن القلوب  امیدوارتر از قبل قویتر از همیشه پیش میرم به زودی تیکر بارداری میذارم ان شاءالله
خدا رو به پهلوی شکسته حضرت بتول قسم میدم دل مارو شاد کنه من دیگه خسته شدم از زخم زبون و افاده هایی ک ...

منم خسته شدم....ببخشید مگه حصرت بتول هم داریم..

به حق حصرت علی اصغر کوچولو به ما هم این ماه نی نی بده عزیزم..

منم خسته شدم....ببخشید مگه حصرت بتول هم داریم.. به حق حصرت علی اصغر کوچولو به ما هم این ماه نی نی ب ...

لقب حضرت زهراست 

الا بذکر الله تطمئن القلوب  امیدوارتر از قبل قویتر از همیشه پیش میرم به زودی تیکر بارداری میذارم ان شاءالله