2777
2789

اصلا هرکی بلده بگه@چی ب چیه کجابه کجاس

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

کم کاره 

ولی نه زیاد 

نصف قرصو بخوری خوب میشی ببر دکتر هیچی نیس

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی نه ولی باید قرص بخوری دیگه کم کاری تیروئید داری کنارش نرمالشو زده دیگه فکر کنم از ۵ به بالا نرمال نیست

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
کم کاره  ولی نه زیاد  نصف قرصو بخوری خوب میشی ببر دکتر هیچی نیس

خب باعث چی میشه؟؟؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
تیروئیدت یه کوچولو پایینه 

خب باعث چی میشه؟

خب باعث چی میشه؟؟؟

هیچی قرص بخوری خوب میشی

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

کم کاری تیروئید داری گلم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
بارداری یا نه؟

نه

هیچی قرص بخوری خوب میشی

چتقی لاعری 

باعث نمشه راحت نتونم بچه بیارم؟

سری قبل ۳.۸بود نرمال بود نه؟

اگه کم کار باشه سوخت و ساز بدنت خوب انجام نمیشه ، ممکنه خیلی گرمت بشه ، رو اعصاب اشتها و خیلی چیزا ت ...

عه

اشتهاکه زیاده

اعصابمم داغونه

میگم این تابستون من خیلی گرممه